fredag 24. mai 2019

Panel skygge skrå

Finn Skygge Skrå Panel. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!

Enkel panel med skrå skyggeprofil. Det er en stilren og tidløs panelprofil med lange tradisjoner. De rene, rette linjene i panelet gir veggene et rolig og enkelt preg.


Mønsteret er også mye brukt som takpanel. Klassikeren blant trepaneler. Panelet har faset kant og et spor på mm, dette gir et effektfullt, men allikevel klassisk og moderne uttrykk i alle rom.


Passer like godt i tak som på vegg.

Alle lengder har endepløying og kan skjøtes fortløpende. Treff på varer funnet i varer. Skyggepanel med skrå kant 12x1mm hvitlasert furu klasse Opus.


Panelet høvles i fallende lengder med not og fjær, og med endepløying som gir jevne overganger i lengdeskjøtene ved montering. Panelet leveres buntet og foliert med 6-bord per bunt. Skyggeskrå finnes i flere dimensjoner i både gran og furu. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.


Bredden på sporet kan variere fra smalt, til flere centimeter, avhengig. Skygge skrå panel Skygge skrå panelen har mer markerte spor mellom breddene enn faspanelen. Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige. Heltrepanel i dimensjon 13x120mm med skygge skrå profil. Produsert av førsteklasses fingerskjøtt kvistfri furu.


Garanti mot gulning og gjennomslag av kvist. Nedtørket til fuktighet gjør den stabil og godt egnet for nordisk klima. Lang fjær for skjult innfesting.

Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel. Innvendig panel type 14x1Skygge Skrå 2. Slik får du et klassisk og pent interiør, som passer i mange rom. Følgedokumentasjon furu panel innvendig. Moelven - Skygge Skrå Panel Panel skyggeskrå kant er den mest anvendte panel både til tak og vegg.


Panel kan monteres både på vegg og tak og kan også brukes som brystningspanel med mer. Panelen monteres stående, liggende eller diagonalt. Våre malte MDF panel er ferdig malt og klar til bruk.


Her er det ikke påkrevd med sparkling,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg