fredag 10. mai 2019

Kähler stor vase

Kähler stor vase

Kähler Vase - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.


Kähler stor vase

Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Les tester og omtaler før du kjøper. NETTILBUD Iittala Kastehelmi Kastehelmi vase 154mm gr. Den stripete vasen passer inn i de fleste hjem og miljøer og kan brukes til blomster eller bare som dekorasjon.


Vasens størrelse gjør den perfekt til vårens friske greiner eller elegante og høye blomster, som kan skinne om kapp med vasen. Vanlig pris: kr 6900. Special Price kr 5915. Du finner det hos oss på tilbords. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Kähler stor vase

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Brukt et par ganger, stått til pynt ellers. Klikk deg inn og se vårt sortiment! På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Omaggio kähler stor vase 2kr. Vasen har et presist, stramt og enkelt uttrykk, som gir den en moderne og stilren look.


Hammershøi- vasen har de fine historiske rillene og en liten krage om halsen, som på fineste vis fremhever de nydelige, friske blomstene dine. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Produktinfo Til toppen. Den internationale kunst- og designscene fik for alvor øjnene op for det lille værksted i Kindhestegade i Næstved og efterspørgslen på de danske vaser steg.


Opplev en unik hvit vase fra den elegante Hammershøi-serien. Den vakre vasen har en inspirerende historie. Med det harmoniske og stilrene formspråket fremhever vasen på vakkert vis årstidens friske blomster og greiner.


Denne populære vasestørrelsen passer perfekt til alle årstiders blomster, og de vakre sølvstripene gir et fantastisk samspill med fargerike buketter. Miks og match, med eller uten blomster – kun kreativiteten setter grenser. Nydelig blir det uansett når man har unnet seg en Hammershøi- vase eller to. Pynt bordet med friske blomster og grene i moderne blomstervaser eller giv entreen nyt liv, med store gulvvaser i keramik.


Vi har samlet alle vores populære designer vaser her på siden: høje og lave, små og store – vi har endda flotte og sjove mini vaser, der er perfekte til enkelte blomster fra haven. Nyheter Designstjerner. Omvendt vil en farvet vase med massevis af farverige blomster også kunne skabe ekstra liv i rummet derhjemme, og denne sammensætninger er derfor bestemt også en mulighed. Både kendte og nyere brands hos Magasin.


Udvalget af forskellige brands er stort hos Magasin, når det kommer til vaser. Den har smukke riller og har en enkelt facon. En klassisk og karakterfuld vase , der er stor nok til at indeholde høje og sofistikerede blomster i en blandet buket. Vasen findes i flere størrelser og farver og du kan lave din helt egen kombination af vaser og lysestagerne.


De kendte og populære striber pryder vasens runde bløde form på en elegant vis, og giver hjemmet et sofistikeret og moderne look.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg