fredag 17. mai 2019

Jotun sens tørketid

Kjøp veggmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. SENS - Trygg fra første strøk. Malingen inneholder ingen løsemidler og avgir ingen skadelig avdamping.


Du slipper til og med ubehagelig malingslukt, allerede under påføring.

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Merkevarene til lave priser.


LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute. LADY Supreme Finish suverene utflyt gir panel, listverk, møbler, dører og vinduskarmer en jevn og vakker overflate. Dersom du skal male to strøk er det viktig at det første strøket er helt tørt før du påfører det neste.


Sens tørker raskt og hvis du begynner om morgenen rekker du fint to strøk på én dag.

På baksiden av spannet finner du mer informasjon om tørketid. I tillegg til at Sens produktene tørker raskt, så lukter de også svært lite. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Dette gjelder alle typer maling og er ikke spesielt for Sens. Selv om det frister å gå i gang med maling av båten, så er det verdt å sjekke temperaturen først.


Begynn med å se på lufttemperaturen – under fem grader celsius gir betraktelig lenger tørketid på bunnstoff. Husk også at det er temperaturen i overflaten som skal males som teller. LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling. Ser at den finnes som takmaling, grunning og veggmaling. Jeg kunne tenkt meg å bruke.


Du finner også til enhver tid oppdaterte tekniske datablad på produktsidene på jotun. Kan jeg bruke vanlige rengjøringsmidler til båten? Sjekk temperatur og – om mulig – overflatetemperatur samt produktets tekniske datablad for å finne riktig tørketid og overmalingsintervall. Tekniske datablad finner du på produktsidene på jotun. Puss med P120-P1papir for å fjerne eventuelle ujevnheter og kanter rundt skaden.


Påfør et strøk med egnet epoxyprimer, f. Antipest, og la det tørke.

Jotun Yachting under Produkter. Grunnet med JOTUN grunning, og brukte vanlig oljemaling på. Brukte en hardere, stinkende maling med lang tørketid , som er laget for oppgaven.


Husk endeveden, - strøk vått-i-vått. Kittet bør alltid overmales for å oppnå god. Deretter minst strøk Drygolin Extrem Oljemaling på uhøvlet treverk og strøk på høvlet. En rund pensel er lettere å arbeide med enn en flat til denne jobben. Rist malingen godt, og påfør i to tynne strøk med pensel.


La tørke godt mellom strøkene (les på boksen for å se hvilken tørketid som gjelder). Sammenlign pris på maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg