torsdag 30. mai 2019

Kjøkken strai

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Få gratis og uforpliktende tilbud. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering.


Kjøkken strai

Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Drømmer du om nytt kjøkken? Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser.


Strai har et bredt utvalg unike kjøkkenserier i klassisk og moderne stil. Se alle våre kjøkkenmodeller her! Nanset Kjøkkensenter AS, Larvik. I år har vi designet og produsert kvalitetskjøkken i Kristiansand. Og siden litt av sjela vår ligger igjen i hvert.


Hos Strai kjøkken har de tre ulike prisgrupper som heter Premium, Komfort og Basis. Deres rimeligste modell, Glatt hvit, tilhører Komfort gruppen, som skal være litt enklere og rimeligere. Utførelsen er klassisk og moderne, og kjøkkenet er levert ferdig sammensatt og har moderne, dempede skuffer med fulluttrekk. I vår hovedkatalog finner du inspirasjon til ditt nye drømmekjøkken-, bad og garderobe.


Hos oss finner du både klassiske og moderne løsninger i alle prisklasser. Har ikke sett strai kjøkken før - men veldig mye fint! Jeg syntes det er enkelt å se forskjellen på kjøkken når man ser de i utstilling. Jeg ønsket meg et Sigdal- kjøkken helt til jeg så det i utstilling, så rett og slett mye simplere ut enn jeg hadde forestilt meg.


Kjøkken strai

Når du bestiller et kjøkken hos Strai skal du være trygg på at gode rutiner sørger for en presis og komplett leveranse. Vi vet at våre kjøkken holder en høy standard og ønsker å vise deg alle finessene i ditt eget hjem. Derfor besøker vi deg gjerne når ditt kjøkken er installert. Lurer du på noe så skriv gjerne på veggen.


Vi har blikket rettet mot fremtiden og satser på moderne, klassiske og innovative kvalitetskjøkken. Vi leverer klassiske og moderne kjøkken , skreddersydd etter dine behov. Vi tar oss av alt fra rivning, tegning, montering, snekkerarbei rør og montering. Det er supersmart med hjørneskuff. Der kan du også se mange andre smarte hjørneløsninger for kjøkken.


Kjøkken strai

Den ble drevet av Erling Tobiassens barnebarn Reidar, Kåre og Tor Erling Tobiassen. Endre frontene Ønsker du det helt spesielle preget, det som ikke alle andre har, kan du heller be en møbelsnekker om å lage nye dører til kjøkkenet ditt, råder Ramsøskar. Før du går til innkjøp av nytt kjøkken , bør du ifølge interiørarkitekten også se på totalkostnadene på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg