tirsdag 7. mai 2019

Jotun sens fargekart

Merkevarene til lave priser. SENS - Trygg fra første strøk. Malingen inneholder ingen løsemidler og avgir ingen skadelig avdamping. Du slipper til og med ubehagelig malingslukt, allerede under påføring.


Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.

Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning. Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve eller oppstrøk på en vegg med JOTUN Fargeprøve Interiør. Jotun fargekart Lady Sens våre vakreste farger.


Jotun gir og en oversikt over produktene sine. Se det digitale fargekartet. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis!


Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser.


Kjøp veggmaling hos Obs Bygg. En dempet brunbeige (greige) tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Er en gulaktig beigetone.


En lun og fin beigetone med gule undertoner. Fremstår som noe dempet i uttrykket. Minimal lukt og emisjon Dekker godt Gir et matt og skjoldfritt tak – den helsevennlige malingen Ingen løsemidler Ingen malingslukt.


Sens har produkter tilpasset de fleste underlag www­. Prøv en ny farge før du maler. Se fargekart , kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. En grønn mellomtone for de som ønsker mer dybde. Når du velger våre malinger, lover vi at malingfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Ute. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Les mer om JOTUN Fargetrygghet.

Se vårt digitale fargekart og finn fargene til ditt hus. Det betyr at du kan male soverommet ditt, og trygt ta rommet i bruk helt umiddelbart! Jotun lanserer nå et nytt digitalt fargekart for SENS.


Her vil du finne fine farger til barne- og ungdomsrommet, samt naturlige og harmoniske farger for lune interiører. Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det nesten litt som å vente på julaften. Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer.


For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute.


Alt vi gjør handler om å verne verdier. For oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet. Nye malingskvaliteter. Jotun - Til kjente landemerker og ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg