mandag 27. mai 2019

Møbler narvik

Stort utvalg av fint interiør. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


Montering og levering Om du ønsker å få montert møbler du kjøper hos oss kan vi ordne dette mot et lite tillegg i pris. Hos oss finner du en nordisk og tidløs, men varm og personlig stil.

Vi legger stor vekt på skandinavisk design med kjente merkevarer som Muuto, Northern, Normann. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Skeidar Narvik AS fra , Nordland. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.


Vi har fristende varehus og god service. Vi vet alle hvor viktig det er at hjemmene våre er et hyggelig sted å være. Hjemmet er vår personlige base hvor vi kan uttrykke vår egen unike stil.

Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen. Rask og enkel handel på Ellos. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk. Narvik er moderne reclinerstol i tidløst design. Stolen har meget god sittekomfort takket være høy rygg og behagelig pute. Betjenes enkelt ved hjelp av knapper på utsiden av armlenet.


Finn den siste katalogen og kundeaviser fra møbelforretninger i Hjem og møbler i Narvik. Narvik spisebord er en del av en større serie og kan kjøpes i ulike utførelser. Velg din stil og kjøp den størrelsen som passer deg best.


Du kan velge mellom størrelsene 160x100cm eller 210x100cm og med disse understellene: X-fot understell, ben eller et U-ben understell. I serien finner du også konsollbor skjenk og sofabord. Totalleverandør av møbler Norengros er en landsdekkende totalleverandør av møbler og innredningsløsninger til privat og offentlig næringsliv. Norengros’ styrke ligger i vår lokale tilhørighet og go personlig service.


En stue er det perfekte rom for sosiale sammenkomster, å tilbringe tid med familien og avslapning.

Hos Bohus kan du velge blant et stort utvalg møbler til din stue. Ta en titt på vårt utvalg og finn møblene som matcher din personlighet og stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg