onsdag 22. mai 2019

Teakbord

Teakbord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kjøp teakbord hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stilfulle designede bord. Stort utvalg i flotte teakbord til å ha ombord i båten. Beregnet på søylemontering eller veggmontering.


Når et teakbord først er restaurert, er det vanlig pleie som gjelder. Man kan enten bruke teakolje eller poleringsvoks med jevne mellomrom. Hvor ofte man behandler teaken kommer an på hvor mye slitasje den utsettes for, og hvor mye glans du trives med.


Bord i teak med kjerne av kryssfiner. Bordplaten er tiltenkt bruk i båt og gir et maritimt uttrykk.

Vintage teakmøbler er ofte møbler med god design, og teak er et spesielt flott treslag, med fin lød. Her får du noen gode råd til hvordan du kan pusse opp. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Forskjellige tretyper krever forskjellige behandlinger, så du bør spørre i en malerforretning hva det er som gjelder for dine møbler.


Behandling og vedlikehold av teakbord Nye bordplater Vask bort alt slipestøvet med rødsprit. La oljen trekke seg inn i overflaten. Mens overflaten er våt av olje – vet et vannslipepapir 3i olje og dra lett over. Denne lette slipingen vil fjærne trefiber som reiser seg. Arosa er et meget bra teakbord som er produsert i de beste materialer.


Dette bordet passer glimrende på balkonger eller hvor plassen kan være en utfordring. Et supert og stilig bord hvor alle typer stoler kan brukes. Jeg ble virkelig inspirert av netttsiden din #128578; Jeg har selv kjøpt meg et stort gammelt teak møbel med fine treutsmykniger.


Nå vil jeg lysne det, gjerne med. Benar-serien består av 4. Jeg har en stueseksjon i oljet massiv teak fra 60-tallet. De ulike delene har ikke blitt oppbevart samme ste og har derfor en del farge- og slitasjeforskjeller.


Vi har resultater for Teak stoler til de beste prisene.

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Mange har et bord som de ønsker å beholde, men som har en nedslitt overflate og merker som ikke kan vaskes bort. Vi viser deg hvordan du pusser det opp.


Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan gamle, antikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg