tirsdag 21. mai 2019

Maling av fliser

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Maling av fliser

Med maling kan du pusse opp badet raskt og rimelig. Også fliser kan males som en midlertidig løsning i påvente av større oppussing. Slik maler du fliser.


For å få maling til å sitte best mulig på fliser , anbefaler han å bruke en 2-komponents epoksymaling. Først må du rengjøre skikkelig. Så kan du bruke primer som heftgrunn. Den tørker raskt, sier han til ifi. Se på maling av fliser som en enkel og rimelig måte å fornye dem på, for en periode – for eksempel mens dere venter på en større oppussing.


Maling av fliser

Det aller viktigste du gjør når du skal male fliser er som sagt å sørge for å ha vasket flisene grundig på forhånd. Alle rester av fett, smuss, kalk, såpe og lignende må bort fra både fliser og fuger. De fleste rengjøringsmidler er alkaliske, det vil si de har en høy pH-verdi.


Indretningsekspert Camilla Høeg Gade viser, hvordan du ved at male kan opfriske dine gamle fliser. Derfor skal du ikke male fliser. Hvis flisene du vil skjule har et snev av mønster i seg, er det ikke sannsynlig at en runde med maling gjør dem penere. Ofte er mønsteret laget fordi det har flere farger. Og maler du det helt hvitt, blir du kanskje kvitt de brune eller grønne nyansene, men mønsteret vil fortsatt titte frem.


Maling av fliser

Prisen inkluderer maling , baderomsbenk med maling , speil, vask og plankene mot veggen. Plankene mot veggen er funnet på en gammel låve, vasken og skapet er kjøpt brukt og speilet er fra Fretex. Ved bruk av pensel eller rulle er den overflatetørr på en time og klar for en eventuell ny påføring etter fire timer. Produktet, spesielt til bruk på veggfliser, leveres både i sprayboks og i vanlig boks med bruk av pensel eller rulle. Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom.


Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Ved riktig forberedelse av grunnlag og påføring har malingen et vedlikeholdsintervall på inntil år. Nordsjös One Super Tech er selvrensende og er den beste eksteriør maling vi tilbyr. Når du skal bytte farge på flisene, så er det vel en fordel å bruke et produkt som er til fliser ? Forstår ikke hvorfor du skal bruke maling , når det finnes mikrosement.


Tror heller ikke dette blir noe dyrere, maling er heller ikke gratis. Så skal der males med lakmalingen. Mal først kanter med penselen du også brugte til grunderen. Mal efterfølgende de store flader med den glatte valse. Lad det tørre timer.


Slib let overfladen med korn 1sandpapir, for at fjerne evt. Mal strøk med vannbasert maling (typ listmaling e.l) er også usikker på om dette er den beste malingen. Legger ved noen bilder.


Rad med fliser langt oppe på veggen over dusj. Det jeg lurer på er om fremgangsmåte over inkl valg av produkter vil gi den beste løsningen. Et genialt triks på kjøkkenet. Spennende hylleløsninger mellom kjøkkenskapene bryter opp det som ofte føles som en stor, hvit vegg av skap. Jeg fortsetter det nye året med noen lavbudsjettips!


Jeg kjøpte meg magasiner idag, begge inneholdte tips om maling av fliser. Har selv endel ganger opp gjennom årene lett etter tips om dette. Tenkte derfor jeg skulle dele disse med dere. Bildet under er fra siste utgaven av Hjemmet, mens nederste bilde med tips er hentet fra rom 1-2-3. Disse systemene består av tapet, grunning og maling , og for at du skal få et tett og sikkert resultat, bør du benytte alle tre og følge bruksanvisningen fra produsenten.


Er arbeidet korrekt utført, skal det ikke være noe problem med vannsprut. Informasjonskontoret for farge og interiør (Ifi) anbefaler bruk av fagfolk til denne jobben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg