fredag 24. mai 2019

Kahler stella vinduesophæng

Kahler stella vinduesophæng

Stella - vinduesophæng kan vise dine gæster på vej og være en smuk,elegant og yndefulde lanterne i vintermørket. Lyset får et levende og legende udtryk i den spinkle keramik, der har et helt tidløst look og fungerer som moderne og stilren julepynt. Kähler Stella Vindsoppheng Hvit. Designet av Thora Finnsdottir.


Beregnet for telys (med brennetid timer og som har folie). Stella vindusoppheng har et tidløst og moderne design. Ophænget kan anvendes alene eller sammen med et fyrfadslys - uanset hvordan du anvender ophænget, er du sikker på, at stemningen bliver go og indretningen flot med stagen, der er en moderne form for julepynt. Dk´største udvalg i dansk design og isenkram.


I vores sortiment finder du et væld af brugskunst, køkkenudstyr og udstyr til personlig pleje. Bitz, JEVA, Pillivuyt. Snehvide Stella lyser op i vinduet på de mørke efterårs- og vinteraftener og bringer lys og varme i stuen. OK: Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.


Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Det snehvide keramik, bliver smukt oplyst af fyrfadslysende og skaber en fantastisk stemning i dit hus. Dag til dag levering og billig fragt. Stella der er lavet af snehvid keramik bliver smukt oplyst af fyrfadslysene og vil være et strålende element ophængt i din vindueskarm. Stella stagerne har et enkelt og tidløst design, der gør, at de appellerer til både store og små i familien.


Lanterne hos PriceRunner Sammenlign priser fra butikker Betal ikke for meget - SPAR nu! Her ser du årets vinduesophæng , der kommer i en varm grå farve. Disse huller gør det muligt at reflektere lyset ude fra, og det giver dette vinduesophæng et helt særligt udtryk, der tager sig flot ud i enhver bolig.


Kahler stella vinduesophæng

Størrelse diameter 13. Stella -stagerne har et enkelt og tidløst udtryk, der gør, at de appellerer til både store og små i familien. Derfor vil Stella kunne blive en del af familiens juletraditioner, der kan gå i arv i generationer. Men kan i princippet også bruges hele året rundt.


Når stagen tændes, vil lyset i hullerne skaber levende mønstre og skygger på vægge og borde. Måske er du også interesseret i følgende produkter. Produktet er endnu ikke bedømt. Candelina Stage - Stjerne. Dette elegante Nobili-ophæng i grå og hvid er inspireret af vinterskovens frostklare nætter, hvor skyggerne danser og stjernerne glimter i den bløde, nyfaldne sne.


Kahler stella vinduesophæng

Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Stella telyslykt har et tidløst og moderne design.


De kegle- og kuglefor-mede fyrfadsstager og organiske vinduesophæng i rå keramik med blank glasureffekt er fulde af stemning og stoflighed og passer perfekt som pynt i selv det mest minimalistiske julehjem. Med årets nye glasurer i Warm Grey og Nude Pantone-nuancer, tilfører Nobili-serien trendy neutraler til Nordic Christmas. Har stykker som er brukt kun ganger. Pynter rigtig i vinduet i de mærke aftner.


Kahler stella vinduesophæng

Kahler Nobili Vinduesophæng , Kahler , Som ny! Fin dekoration til vinduet. Plads til fyrfadslys i, som giver en hyggelig stemning.


Stella fås både som almindelig fyrfadsstage samt vinduesophæng og begge vil med garanti lyse smukt op i dit hjem. Et strålende element i vintermørket. Hæng stagerne i dit vindue og lad dem vise dine gæster vej i vintermørket når fyrfadslysene lyser dem smukt op.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg