tirsdag 28. mai 2019

Picnicpledd

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre. Fôret picnicpledd i friske farger med kontrastdekor.


Antipill – behandlet. Fleece picknikpledd med vannavstøtende bakside. Matador Mini Pocket Blanket Minimalisme på sitt beste!

Denne miniutgaven av Matador Pocket Blanket er enda mer kompakt. Det er vann- og hullresistent og gjør at du. I sommer har vi også masse utstyr til grilling og piknik i parken. Solstoler, picnicpledd og mye mer.


På festivalen skal vi selge bl. Vanttette Picnicpledd , Solhatter, Pled Kjølebager, Gjenbrukbare sugerør, Kjøleelement, Picnickurv, Minigrill som erstatter engangsgrillen, Bivokspapir. Stort utvalg ullpledd og fleecepledd.


Flere farger, mønster og design.

Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Dugnad har aldri vært enklere. Vi utfører dugnaden, du får fortjenesten.


Vi har satt dugnadsarbeid i system, og kan tilby lag, forreninger, skoler, klubber og. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Smart picnicpledd i polyester.


Dimensjoner: 1x 1cm. Et must for enhver utflukt i det fri. Ta med drikke og en god niste. Og gjerne litt frukt eller snacks og et picnicpledd.


Avtal på forhånd et beløp barna kan bruke i parken eller at de får en leke eller en suvenir. Da unngår dere mas og diskusjoner underveis. Sjekk om du kan få rabatter gjennom medlemskap i lag, foreninger eller kredittkort. Regntøy dersom det blir regn, paraplyer er IKKE tillatt (både picnicen og innspillingen foregår under åpen himmel).


Et picnicpledd til å bli glad av! Pom pom check heter det, og måler 1x 1cm. Holiday Picnicpledd.

Fra kr 13Regular Price kr 1500. Bag and mushroom knife - set. Slitesterk overflate i vevet struktur. Undersiden i vannavvisende materiale. Kvalitet: 1 acryl.


Fargerike duker, puter, lykter og picnicpledd. Krepp sengetøy fra Poulsson- under Gla´Dagene. Det tok for mye kraft å gjøre begge deler, forklarer han. Nå driver han mest med å style miljøer til blant annet messer.


I år er han også aktuell med en hagekolleksjon for Ceannis. I kolleksjonen inngår forklær, hansker, hatter og picnicpledd i kraftige stoffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg