tirsdag 21. mai 2019

Surfapore

Klassifisert som vanntett. REACH Registration No. As its viscosity is similar to that of water, it deeply penetrates into capilaries.


It is applied very easily on the surfaces with spray, roller or brush. Produktet benyttes til impregneringsjobber der det ønskes et vanntett, men pustende underlag.

Enkel å påføre med rulle, pensel eller lavtrykkssprøyte og danner ingen hinne på underlaget, slik unngås fargeforskjeller ved impregneringsoverganger. Førsteklasses overflatebehandling. Miljøvennlige produkter. Aktive ingredienser, effektiv rengjøring og impregnering som gir lengre levetid og mindre vedlikehold.


Den gir en vannavstøtende beskyttelse ved at den trenger dypt inn i underlagetsporer, uten å forsegle porene. Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis-kjede. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design.


Med nanoteknologi skapas en vattentät yta för cement, fog, natursten, tegel eller konstgjord sten.

Resultatet är enastående, en osynlig barriär mot fukt, sprickor, erosion och mikroorganismer! Den kan brukes både innendørs og utendørs. SPS Tekstilimpregnering L. Den høye pusteegenskapen er nøkkelen til en langvarig effekt, også i utemiljø. Brukes på finere naturstensoverflater - skifer og dertilhørende sementbasert fug Granitt og marmor - Polert betong - Vannabsorberende fliser og fug. SurfaPore gir en usynlig barriere mot vann.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. Den har vann-og oljeavstøtende egenskaper samtidig som den tåler høye temperaturer. Dette gjør den ideell for benkeplater, ba skifer o. Produktet er diffusjonsåpen, dette gjør at underlaget opprettholder pusteegenskapene. Forebygger kalkutslag, frostspreng og groe.


Dette er vannbaserte produkter som ved hjelp av Nanoteknologi gir meget god og langvarig effekt på respektive underlag uten å skade miljøet. Impregnering til betongprodukter. Var innom på Norflis i Haugesund i dag og snakket litt om oppfiksing av flisene mine ute i hagen. Obs BYGG er til for forbrukerne.


Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.

Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og friti og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Surfapore C er diffusjonsåpen som gjør at underlaget opprettholder pusteegenskapene. Er enkel å påføre med rulle, pensel eller lavtrykkssprøyte og danner ingen hinne på underlaget.


Dermed unngås det fargeforskjell. Une combinaison d’ingrédients actifs repousse l’eau et l’huile sans en modifier l’aspect naturel du bois.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg