tirsdag 13. november 2018

Stue pynt

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Her finner du en stor mengde festtilbehør.


Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Vi har duker, brikker, puter og pledd som kan forandre stua di totalt. Sett fram et fat med pene lysestaker og telysholdere eller sett en stor og vakker lykt på gulvet, det blir garantert stemning. Gå på jakt i alle våre flotte produkter og finn inspirasjon til pynt i stue og spisestue.


Stort utvalg pynt til bordet, stue , kjøkken, soverom og baderom.

Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Et smukt og stemningsfyldt hjem tager udgangspunkt i din personlige smag. Vi har skønne stager, skåle, vaser og fade fra bla.


Lene Bjerre, Kähler, Georg Jensen og Stelton. For eksempel er rotting et helt fantastisk bærekraftig materiale. Det vokser fort og gir lokalbefolkninger noe å leve av. Du finner også dekorgjenstander som er laget for å vises frem og settes sammen med pynt du har fra før.


Dekorasjon og interiør til hjemmet. Små interiørvarer kan gjøre en stor forskjell i innredningen av en bolig. Idé Ekspertens beste tips: Slik pynter du til jul uten at det blir rotete. Sjekk ekspertens første og viktigste bud når du skal gå i gang med å pynte til jul. Pynt med ting fra naturen.


Gå for materialer som er snille mot deg og naturen, som et mykt pledd laget av mer bærekraftig bomull og ren lin. Gjør stilen unik og personlig med et håndvevd teppe og en leirvase med skjønnhetsfeil. INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet.

Her er sofaen plassert for å gjøre det beste av en utsikt. En lenestol og to gode puffer sørger for at opplevelsen blir luftig. Så fin påske pynt du har laget Linn (,).


Gleder meg til å se badet deres ferdig! Er det noen trøst startet vi egentlig på oppussing av badet vårt for snart to år siden og ennå er det kun betong vegger der (men vi møtte jo også på litt komplikasjoner underveis:P). Vi har en liten stue i andre etasje i huset vårt.


Den er en slags rotestue, når jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av ting legger jeg dem her. Møblene her, sofaen og en stor lenestol med en stooor puff kjøpte vi i Boston dagen etter vi flyttet dit for snart to år siden. Trenger du inspirasjon til interiøret? Få gode tips om belysning, uteplassen, hverdagskosen og mye mer. Les mer og bli inspirert i dag!


Lyslenken som får omgivelsene dine til å lyse opp. Med sine spennende strukturer, bladmønster, farger og former, er planter et dekorativt og miljøskapende innslag alle rom i huset. Legg for eksempel en hel stor grein midt på bordet, sett frem krydderurter i stedet for blomster eller bruk frukt eller grønnsaker som pynt.


Tenk farger, tekstiler, lag på lag, blomster og levende lys, servietter og gjerne bordkort, selv om ikke festen er formell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg