mandag 26. november 2018

Fargekart jotun

Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. LADY Pure Nature og JOTUN Panellakk fargekart. Se de vakre LADY-fargene.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.

Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Fargen er helt mørk med en lilla undertone. Den rødere enn mange andre lillatoner, men først og fremst er det dybden i denne fargen som gjør den unik. I fargekartet Våre vakreste farger presenteres noen av de aller beste fargene fra Jotun.


Fargene er trygge og gode - og fungerer godt på store veggflater. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Fargekartet er din beste guide til å ta ditt fargevalg!


Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem.

Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart.


Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Bli inspirert av Jotuns fargekart , få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Når Jotun lanserer nytt fargekart , står interiørfrelste nordmenn klare med malekosten.


Malingsprodusenten er nemlig kjent for å være i tet når det gjelder å utvikle malingsfarger som treffer rett på trenden. Det nye fargekartet er helt fantastisk – fordi det er så idiotsikkert. Bestill blant våre fargekart for innemilj. Løsningen administreres av Bk Logistikk AS i samarbeid med Jotun AS.


Det enkleste og rimeligste er å male veggene. Det skaper umiddelbart en annen romfølelse, og er verken tidkrevende eller spesielt dyrt. EN HYLLEST TIL FARGENE Mange av oss ønsker å foreta noen endringer i livet, lære noe nytt, reise eller bare dagdrømme litt mer. Nå er det tid for nytt fargekart igjen – endelig! Et stort team i Jotun , ledet an av vår energiske fargesjef, har utviklet det nye fargeuniverset.


Det har gitt et fargekart med nyanser vi er stolte av å vise fram. Lisbeth Larsen har reist verden rundt for å samle inntrykk og fange de viktigste trendene.

Velkommen til Jotun Fargechips! Logg inn med ditt Jotun kundenummer og passord. Skriv inn ditt Jotun kundenummer eller din e-postadresse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg