søndag 18. november 2018

Maling til tapet

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!

Ta en tur innom et av våre varehus og finn inspirasjon til å fornye veggene, enten det er på soverommet, i stuen eller på badet. Hver eneste dag får vi jobbe med noen av verdens flotteste interiørprodukter, og sammen med våre kunder er vi med på å gjøre deres hjem enda finere og triveligere å komme hjem til. Har du funnet fargen din til badet?


Tapet og maling til bad. Her ser du våre mest populære farger til badet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk.


Fargerike Nærbø har et bredt utvalg av maling til både innvendig og utvendig bruk.

Dersom du eller din bedrift trenger hjelp med malejobben, har vi flere dyktige håndverkere som kan utføre arbeidet. Vi utfører maleroppdrag på Bryne, Nærbø, Klepp og Jæren. I en egen avdeling kan du se utstilt de fleste variantene. Med dagens utvalg i tapettyper, materialer og struktur kan du virkelig utfolde deg i ulike stiler.


Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i ulike mønstre, farger og struktur. Start med å bruke en pensel til grunning av hjørner og inn mot lister og karmer. Kjøp på nett eller i butikk.


Begynn gjerne litt ut ifra hjørnet, da unngår du oppsamling av maling og at det begynner å renne. Deretter grunner du de store flatene med rulle. Velg en grunning som er tilpasset tapet , da unngår du at fukt trenger seg inn i tapeten og danner blærer. Butinox lanserer nytt fargekart i høst, med utvalgte farger til stue, kjøkken, soverom og barnerom.


Blant høstens tapetnyheter er det også mye blått, som fungerer godt i kombinasjon med maling. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge.


For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet.

Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Vi har flere typer maling til innendørs bruk – alt etter bruksområde. Til vegg deler vi opp malingen i matt og silkematt, der kunden selv velger hvilken glans en måtte ønske seg. En vanntynnet PVA grunning for tekstil- og papirtapet, samt for ny glassfiberstrie og ny miljøtapet. Jotun Grunning for tapet.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Blant valgene som tas interiørmessig, er om du ønsker lys eller mørk tapet. Lys tapet reflekter andre lyskilder godt, og vil du ha det lyst går du for det. Noen synes det blir for lyst, særlig på dagtid med store vinduer hvorfra solen flommer inn. Dessuten yter det ikke rettferdighet til de mørke møblene og andre farger i rommet.


Velger du maling først, kan det nemlig være vanskelig å finne et tapet som du både liker og som matcher fargemessig. Det er derimot ikke noe problem få maling som passer perfekt til drømmetapetet ditt, for butikkene kan blande. Er huset enda eldre, fra 60-tallet eller derokring er det verre. Strie suger masse maling , så det krever mange strøk. Noen typer oppfører seg slik at de løsner fra veggen når de blir våte, da får du ikke fint resultat.


Jeg vil anbfale å prøve på en vegg, blir det ikke bra, er det bare til å rive ne sparkle og male veggen under. Legg gjerne bittelitt maling i limet slik at du får en liten nyanse slik at du ser evt blærer som dukker opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg