mandag 5. november 2018

Epoq kjøkken test

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq -inspirasjonssider.


Jeg anbefaler altså EPOQ til alle som skal ha seg nytt kjøkken. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer.

Ja, det er billig, men de har god service, det ser bra ut og virker fortsatt veldig solid. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Greie å forholde seg til, ryddig leveranse (ingenting manglet) og ikke noe problem å montere (nå hadde vi hjelp av svigerfar med snekkerbakgrunn da, men han hadde ikke montert kjøkken før).


Kvaliteten er go pent kjøkken. I takt med at kjøkkenet blir stadig viktigere, er også folk villige til å legge litt mer penger i rommet. Vi vil være stolte av kjøkkenet vårt og vise det fram.

Epoq - kjøkkenet Edge med svarte fronter. Ingen overskap, men flere høyskap med integrerte hvitevarer. Vi ser en større variasjon av hva et kjøkken kan.


Epoq bruker samme bevegelige komponenter i alle våre kjøkken , slik som hengsler og skuffer. Vi bruker kjente merkenavn som Grass på skuffer og hengsler, og for eksempel Mora på blandebatteri. Vi tilbyr derfor samme garanti på alle våre kjøkken , års funksjonsgaranti, og alle skuffer er testet for kg. Satsingen økes fremover og kjeden regner seg som en konkurrent til Ikea.


Nordendahl anbefaler at arbeidsområdet mellom komfyr og oppvaskbenk bør være minst centimeter langt, men gjerne 1hvis du har plass. Ikke alle maskiner trenger å stå fremme. Les også: Nytt kjøkken av lopper.


Hvordan velge kjøkken. Før du begynner å ta kontakt med forhandlerne, kan det være fornuftig å bestemme seg for hvordan det nye kjøkkenet skal se. Det annonserte tilbudet omfatter kjøkkenet du kan se avbildet i toppen av artikkelen, og også i bildeserien nedenfor.


Denne videoen er sponset av Epoq. Test av laminerte benkeplater Epoq Varmebestandig overflate, men kantlist mindre bestandig mot varme. Vi har skuffebelysning for alle.

Neste utsagn: Du kan sette sammen ti Epoq Click-skap på samme tid som det tar å. Epoq Shaker Classic White Skuffefront 80×– Shaker Classic White er en stilfull og behagelig front som alltid vil være moderne. Se alle nye tester på oppvaskmaskiner. Før du setter i gang, så er det lurt å ha et par ting på plass. Det er her vi samles når dagen starter, når den slutter, og når dagens måltider skal tilberedes og spises.


Kjøkkenet kalles ofte hjertet i hjemmet, og det er med god grunn. Barna leker på gulvet her, jeg skravler med nabovenninna over en kaffekopp, barna gjør lekser, vi er kreative, vi lager mat, vi er sosiale. Et kjøkken er jo ikke bare et kjøkken … for vår del, hjerte i huset. Det er gjerne der alt vi kommer inn med etter en tur ut havner.


I slutten av mars hadde jeg tegnetime hos Ekjøp, og fikk tilbud om nytt kjøkken. Jeg aksepterte tilbudet på e-post etter et par dager, og regnet med at prosessen var i gang. Epoq kjøkken hos Elkjøp er ingen enkel sak. Først uker senere var bestillingen gjennomført og leveransen var satt til 17. Epoq har jo årsgaranti, så det vil jo være litt rart om det er så dårlig kvalitet på det.


For øvrig er det flere ulike kjøkken i ulike prisklasser hos Epoq , og man får gjerne det man betaler for. Mulig deres kjøkken er den billigste utgaven?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg