tirsdag 6. november 2018

Greengate skål

Vakkert og Klassisk Blomsterdesign. Finn ditt favoritt design hos oss i dag! Basert på håndmalt Fransk blomsterdesign modifisert for moderne hjem. Dansk nettbutikk - danske favorittmerker.


Medium skål i mønstret Dot black med gullkant. Små variasjoner i form og farge kan forekomme.

Skålen er 14cm i diameter og 5cm høy. De blir brendt på høy temperatur, noe som gjør dem robuste og ekstra slitesterke. Kig forbi og køb skåle i mange flotte varianter på vores. GreenGate skål Vanessa blue.


Tåler både oppvaskmaskin og mikro. Små uregelmessigheter og variasjoner i størrelse og farge kan forekomme. Koppene er laget i soli litt tyngre porselen. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Jeg leverte evalueringsskjema, men jeg vet ikke om jeg fikk frem hvor imponert jeg er over alt hva dere har fått til. Hvor skal jeg begynne - jo da vi nærmet oss Færøyene med flyet og fikk det første glimt av en nydelig grønn øy. Bli den første som omtaler dette. Fremstilt i stengods Str Øcm.


Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Du godtar dette ved å benytte sidene våre. Danska webbshop - danska favoritmärken.


Se vårt flotte utvalg av interiørvarer fra de beste leverandører! Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Skål Marley, Pale blue medium.


Butter box Marley, White. Traktøren Kjøkkenutstyr fører et stort utvalg av kvalitetsprodukter innen kjøkkenutstyr. Jo dyktigere du blir på kjøkkenet, jo større grunn har du til å. Låt dig inspireras bland koppar och muggar, tallrikar och fat, skålar, sockerskålar, mjölkkannor, äggkoppar, tekannor och ljuvliga tårtfat.


Alltid med söta prickar, glada ränder, rutor och ljuvliga blommor. For å kunne tilby våre kunder siste nytt i interiørverden, samtidig som vi har flere gode, klassiske interiør leverandører.

Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg