onsdag 7. november 2018

Pynting av koldtbord

Finn Koldtbord Pynting. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Mengdeberegning avhenger av hvor stort koldtbord du har og mengde kjøtt og fisk avhenger av tilbehøret. Husk på at noen ting er mer populært enn andre ting.


Pynting av koldtbord kan gjøres på mange forskjellige måter. Vi skal her ta for oss å noen enkle måter å lage pynt på, av forskjellige frukter og grønnsaker.

Begrensinger er faktisk din egen fantasi. Pynting Lær hvordan du lager pynt til koldbor snitter o. Klikk på - Koldtbord pynting - og lær hvordan du på en enkel måte kan lage pynt til koldbord o. Denne gangen er det en flott dame som heter Tone som skal lage koldtbord til sin kjære mann som er år, og hun var rådvill på hvordan man pynter fatene. Derfor kommer jeg med noen veldig enkle tips, så kan jeg legge ut flere etter hvert som det passer slik. Start med fargene når bordet skal planlegges. Bruker du hvit duk og hvite servietter kan blomstene være i akkurat de fargene du ønsker.


En lav dekorasjon eller mange små vaser med snittblomster.

Logg inn for å følge dette. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Du trenger heller ikke å lage all maten fra bunnen av.


Skriv gjerne en oversikt over hvilke retter du kan lage selv, og hva som kan kjøpes ferdig uten bekostning av smaken. Rydd og gjør klart mest mulig. Koldtbord høres kanskje gammeldags og kjedelig ut, men har mange fordeler som ikke er til å komme forbi, og gir deg muligheten til selv å bestemme pris og innhold.


Og vertskapet kan slappe bedre av med gjestene, fordi det meste er gjort på forhånd. Gode tips til fristende og enkle koldtbord til store anledninger. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med. Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. La deg inspirere av det du finner ute og de deilige høstfargene som naturens blader, blomster og bær byr på i fullt monn akkurat nå.


Sank naturmaterialer fra hage, veikant og skog, ta fangsten med inn eller dekk et vakkert høstbord ute. Den smakfulle spekeskinken er et supert valg til servering på våren og sommerens glade festdager. Hva med å prøve ett av disse?


Dette er et tradisjonelt spekefat med god norsk spekemat. Serveres gjerne sammen med deilig eggerøre og rømme. Skal du ha koldtbord eller buffet må det være plass til bord som maten skal stå på.

Pass på at gjestene kan henge uteklærne slik at alle verdisaker og klær blir trygt oppbevart. Skoskje bør også være tilgjengelig. De små skålene som gjør all den andre maten bedre er, etter min mening, de viktigste på koldtbordet. Remulade er nesten obligatorisk, men du kan gjerne ha litt aioli også.


Det kjekke tilbehøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg