torsdag 29. november 2018

Ikea kelim

Velg mellem tusenvis av Kelim tepper till røverpriser - Gjør et kupp! Lagertømming av kvalitetstepper. Stort utvalg av orientalske tepper. Medaljong- og heldekkendemønster.


Persiske og indiske Kelim til den beste prisen. Norges største utvalg.

IKEA - PERSISK KELIM TEKKEH, Teppe, flatvev Hvert teppe har sitt eget, unike tradisjonelle persiske mønster. Håndvevd av dyktige håndverkere, og er derfor unikt. Finn deg ditt nye, unike persiske teppe på IKEA ! Vi har orientalske tepper og kelimtepper i nydelige farger og mønstre. Den tette, korte luggen på persiske tepper føles behagelig og mykt under føttene. Kelimtepper gir også et lunt og innbydende uttrykk i et rom.


Den slitesterke, flekkavvisende ulloverflaten gjør teppet perfekt for stuen eller spisestuen. Enkelt å støvsuge og holde rent.

Teppet har samme mønster på begge sider, så du kan snu det for å forlenge levetiden. Da det senere ble vanlig å veve, farge og spinne, ble KELIM teppet født. Vi har et stort utvalg av både vanlige tepper og håndlagde tepper.


På IKEA finner du tepper til alle rom. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Se etter gulvteppe stue på ikea. Eller hva med et deilig og mykt teppe å sette føttene på om morgenen når du går ut av sengen? Ta gjerne kontakt med brukerstøtte hvis du ikke finner det du er ute etter. Kelim teppene er ikke knyttet, men vevet av nomader fra Afghanistan, Iran, Tyrkia, Kaukasus og fra det turkmenske området.


De har ingen flor, derfor bærer de navnet flatvev. Opprinnelig var disse teppene ment som duker eller kun for å pynte gulv i teltene til nomadene. Trendcarpet har et av Europas største utvalg av kelimputer. Alle kelimputene kommer fra Tyrkia, der biter av vintage-tepper tas vare på og sys sammen.


Malin pakker hjemmet sitt inn i kelim. Stolene er kjøpt brukt på Finn. Det moderne Kilim er et tynt, håndvevet teppe.


Selv om Kilim-teppene har eksistert siden minst år 4etter Kristus, har de minimalistiske mønstre som gjør at de passer perfekt inn i en moderne design.

De fleste Kilim-teppene ser like ut på begge sider og kan ganske enkelt snus. Kelim är persiska och betyder grovvävd filt, och är själva benämningen på hur kelimmattan är väv en typ av orientalisk slätvävna och som närmast kan liknas vid röllakanstekniken. Kelim -vävda mattor härstammar främst från Kaukasus, Taurusbergen i Turkiet och i södra och nordvästra Iran. Kelim -tepper er fine og tynne håndvevde tepper. Dette er vevde tepper uten lugg.


Hvis du setter mange møbler på dem, kan det fungere bra uten sklibeskyttelse. Markedets beste utvalg av håndlagde kvalitetstepper til en rimelig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg