tirsdag 20. november 2018

Larsen glass

Det være seg isolerglass, energiglass, sikkerhetsglass, brannvernglass eller andre typer av funksjonsglass. Ved midlertidig sikring av knust glass, ring vår døgnvakt. Glass som 76mm laminert personsikkerhets glass.


Vi utfører reparasjoner og utskifting av glass i båter og. Glass over kjøkkenbenk Tror du at Plexi glass er løsningen.

Soft coatingSoft coating gir oftest glasset en bedre effekt. Firmaet Glasssmester K. Larsen Glass lager skreddersydde glass og. AS har i over år levert glass og ulike glassmestertjenester til forbrukere, bedrifter og offentlige institusjoner. Vi betrakter Trondheim og Sør-Trøndelag som vårt viktigste handelsfelt, men leverer og har levert produkter til hele Norge og til utlandet.


I dag står vi som en leverandør med spisskompetanse innen en rekke tjenester. Spesialbestilt vindu til badet levert som avtalt !

Om det er skifting av glass på vinduer eller dører eller om det er skjæring av glass og speil etter mål. Vi leverer glass i alle farger og. Ditt søk på larsen glass ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Vi er en mesterbedrift med over års erfaring, noe som betyr trygghet for deg som velger oss! GlassmesterTrondheim har sin opprinnelse i Glassmester K. LARSEN GLASS er din lokale glassmester i Bergen og Omegn med over års erfaring i glassbransjen. Har du knust eller punkterte glass ta gjerne kontakt.


Skal du skifte glass , det være seg i vinduer, baderomsinnredninger eller andre innretninger? Eller har du kanskje behov for en smart glassløsning med støydemping?

Lindland Glass AS leverer rask og profesjonell glasservice i Aust-agder, og har ekspertisen du trenger for et vellykket resultat. Utvalget innen glass er stort. Den spanskinspirerte menyen består av spennende småretter som passer for alle anledninger. Vi har også et spennende vinkart med stort utvalg og mange typer på glass. Our main focus is commercial glass contract work, with commercial service work offered and wholesale flat glass.


Larson Glass subcontracts throughout Washington State and we have completed contracts in over 7schools throughout the state. We are signatory with the Glaziers and Glassworkers Local 1in Seattle, Washington. Vi holder til i Straume Næringspark, like i nærheten av Sartor Senter. Vi er en Mesterbedrift som tilbyr de fleste tjenester innen glassfaget. Alt fra tilskjæring av glass , plexiglass og speil, til montering av ruter, vinduer og dører.


Bygg og Glass AS leverer alt av vinduer, glass og dører til privat, borettslag og næring i Oslo og Akershus. Vi er et bygg- og glassmesterfirma som legger stor vekt på service og kvalitet – vi har over års erfaring i faget. I tillegg utfører vi alle håndverkertjenester innenfor snekring, maling, oppussing og full rehabilitering. Bergen Glass AS har over års erfaring i glassfaget som er din sikkerhet.


Vi bruker materialer fra kjente merker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg