torsdag 29. november 2018

Fargerike knotter

Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Skal du fornye en kommode er det ofte knotten som gjør hele forskjellen.


Til barnerommet lagerfører vi nå mange morsomme og fargerike varianter. Fargerike og dekorative knotter til barnerommet. Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Knott størrelse : liten: Dia: 9cm MediuDia: 13cm stor: Dia : 17Cm Velg dine favoritt farger og størrelser! Oppgrader de kjedelige gamle knottene med maling og få et skap med nye og fargerike knotter. Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter , knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Spraymaling er utrolig enkelt! Finn din favorittfarge og gi nytt liv til ting du elsker.


Alt fra leker, interiør, knotter og lamper kan sprayes om. Vårt beste tips til gjenbruk i julen er å finne frem de gamle julekulene og finne en ny farge og spraye de om. Beslag Online har et stort utvalg av håndtak og knotter av høyeste kvalitet og til god pris.

Fire (4) fargerike og myke plastikkknotter til å feste på strikkepinneendene, når de ikke er i bruk. Lefdal har et stort utvalg av tradisjonelle og moderne håndtak og knotter. Knotter i porselen fra Anne Black. En innbydende gang gjør mye for inntrykket av boligen. I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger.


Knaggene passer ikke bare godt i gangen, men også på soverommet, barnerommet, kontoret og på. Hos Kvik har vi et bredt utvalg av funksjonelle knotter og håndtak til skuffer og skap. Utvalget spenner bredt, fra klassiske knotthåndtak til lange og slanke stålhåndtak.


Stort utvalg av håndtak og knotter for kjøkken og bad. Alltid gratis frakt og rask levering. Hos JYSK finner du alltid knagger og knaggrekker til lave priser. Morsom knagg, Monster, fra Donkey Products.


Med hvite trekuler som øyne og fargerike wallstickers som ansikt, vil disse kule monstrene gjøre det til en lek for. Her finner du massevis av interiør og pyntegjenstander, alt fra nydelige settekasser i retromønster, keramikk, knotter og knagger, fargerike tepper og puter,. Rice, flotte fargerike produkter til barn og voksne! Melamin fra RICE er elsket i mange familier - spesielt barn setter pris på disse fargerike innslagene!


Det er vanskelig å ikke bli i godt humør av å omgi seg med RICE sine fargeglade produkter.

Fint, lite knottepuslespill for de aller minste med fargerike bondegårdsdyr. Laget i malt bjerketre. Puslespill der hver brikke er et bilde i seg selv er å anbefale for de aller minste. Dette puslespillet har solide brikker som tåler tøff lek og er enkle å legge for små barnehender. Gi nytt liv til dine gamle kommoder, skuffer og skap ved hjelp av nye og dekorative knotter som passer deg og din stil.


Videre kan du få orden i dine vesker, skjerf og jakker med lekre og moderne knagger som passer godt på både soverommet og i gangen. Oppgrader ditt hjem og finn dine favoritter blant våre knagger, knotter og knaggrekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg