mandag 5. november 2018

Halvor bakke kolleksjon

Finn laveste nettpris her. Han har designet sin egen møbelkolleksjon for Bohus, Signature Collection - en kolleksjon med kvalitetsmøbler, som har et bredt spekter av ulike uttrykk og stiler. Alle møblene med merket, har den ultimate kombinasjonen av design, komfort, kvalitet og pris. Oppveksten på gården i Stavern bidro til en sterk forkjærlighet til naturen, noe han har tatt med seg videre i livet.


Han henter inspirasjon fra sine mange reiser, men også fra naturens fargepalett som endres med årstidene. Min kolleksjon Bedtime Story vil hjelpe deg godt på vei til å skape din egen oase - så gjør det til husets lekreste rom og vis det frem med stolthet - og nyt.

Bli medlem i Bo:klubben! Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Han holder gjerne foredrag for interiørbransjen og for næringslivet generelt.


Sommerregnet har nettopp gitt seg idet vi kjører forbi Bakke gård. Et ørlite øyeblikk tror vi at målet er nåd men det var bare gårdsnavnet som forvirret oss. ALL PRODUCTS Velg alternativ. Han er årlig med på turer til India og andre spennende land for å se på produksjonen og finne inspirasjon til kommende kolleksjoner.


DESIGNEREN HALVOR BAKKE.

I tillegg til eget design har han høstet stor anerkjennelse for sin signatur kolleksjon hos Bohus. Cap Classique ble et naturlig navn etter landets egen champagne, som er kjent for sin fantastiske smak. Parketten har en utrolig flott og elegant hvit-vasket overflate i herlige nyanser. Parkett Jomfruland passer utmerket inntil både lyse og mørke veggfarger. Gulvet passer i de fleste sammenhenger mht stil og uttrykk.


Kjent for mange fra TV-programmer som Ekstrem oppussing og Homsepatruljen. Han er programleder for suksesserien Eventyrlig oppussing. I tillegg jobber han som interiørdesigner med møbelkolleksjon for Bohus, glass og bestikk for Magnor Glassverk, fargekart for Jotun og egen interiørkolleksjon for Lama. Behagelig hvit badekåpe i 1 bomull med vaffelstruktur på utsiden og frotté på innsiden.


Kommer med skjulte lommer på sidene og belte. Stamt design Inspirasjonen bak designet har han dog hentet annet sted fra. Shades of Telemark var jakten på de ultimate grånyansene fra Telemark`s fantastiske natur, som skulle gjenskapes nettopp på parkett.


Det var helt naturlig å lete mellom milliarder av stein på taket av Telemark, Gaustatoppen. Vi er alltid på jakt etter den beste søvnkvalitet for våre kunder. Vi tilbyr derfor personlig service og veiledning i vår butikk!


Mønsteret Lord Francis er utrolig vakkert og delikat. Og i kombinasjon med en fantastisk sateng, er dette en drøm og sove i.

Den Følelsen På mine utallige reiser er det en ting som overgår det meste - euforien over den nyoppredde hotellsengen som er fylt til randen av puter, tepper og vidunderlig sengetøy. Halvor bakke kolleksjon og lignende produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg