onsdag 28. november 2018

Mørk terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet.

Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.


Saga linolje liter mørk brun. Dekkbeisen dekker godt. Jeg fjernet det jeg fikk bort, men brukte ikke mye tid på det.

Uansett er nok, som flere har påpekt, dekkbeis for vegg ikke særlig egnet for gulv. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå, lyse og mørke nyanser. Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det. Også detaljene spiller inn.


Før du kjøper beis, bør du tenke over hvilken farge som passer til huset. UV-stråler er en måte å beskytte treverket på. Det betyr at vannet lett vil trenge inn i bart treverk og sørge for at det er fuktig mye lenger enn det har godt av. Se hvordan du beiser terrassen – på sekunder!


Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året.


Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte!


Kjøp på nett eller i butikk.

Den inneholder en kinesisk treolje som trekker seg dypt ned i treverket og hindrer oppsprekking og råtedannelse. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Selv mørk terrassebeis fjernes enkelt, og terrassen er klar for et nytt strøk i ønsket farge.


Hos Plantasjen fant vi i fjor terrassebeis merket B. Forside Hage og uterom Fra mørk til lys beis - terrasse ByggeBolig. På tide å tenke på uterommet. Skal du beise terrassen i år?


Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse. Terrassebeisen skal ikke danne film, men trenge inn i treverket. Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet! TREBITT Terrasse ler rull på enkelt med pensel el r ett døgn forlengerskaft.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Avhengig av temperatur og luftfuktighet. Hytta er beiset flere ganger og er blitt ganske mørk. Vi har liten lyst til å bytte til dekkbeis eller maling.


Enkelte beiser skal legges vått-i-vått (viktig!), mens andre bare trenger ett strøk. Jotuns terrassebeis har noen lyse gråfarger som kan passe bra til husfargen deres. De fleste beisene er i dag vannbasert, men noen få er fortsatt oljebasert, selv har jeg brukt oljebasert.


Før dere legger på noenting som helst, les på forpakningen. Kastanje er en såpass mørk farge at det er vanskelig å. Det gir antydning til penselstriper (som jo ikke er noe problem om du bruker rulle) og noe kvistslipp. Den fantes bare i fargen Kastanje, men med hyggelig pris fikk den plass i vår test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg