mandag 26. november 2018

Sandlåda

SANDLÅDA , hopfällbar HOITO- JA TURVALLISUUSOHJEET Hiekkalaatikon hoitaminen ennen käyttökauden alkamista Hiekkalaatikko on käsiteltävä puuöljyllä, jotta se pysyy ehjänä ja raikkaana. Tee tämä ker-ran ennen hiekkalaatikon ottamista käyttöön ensimmäisen kerran ja aina ennen sen ot-tamista käyttöön tai viemistä ulos. Fördelen med en sandlåda i plast är att den är lättare att flytta än en sandlåda i trä och finns i många roliga former.


De klassiska sandlådorna i trä är det däremot många som tycker ser extra snygga ut i trädgården. I vårt stora sortiment hittar du också de så kallade 2-i-1-sandlådorna, som kan fyllas med både vatten och sand.

Klassisk sandlåda vars hopfällbara och heltäckande lock kan förvandlas till två sittbänkar. Tack vare det heläckande locket skyddas sanden från väder, vind men även nyfikna fyrbenta besökare. När det är dags för lek krävs endast några enkla handgrepp för att konvertera locket till två sittbänkar. Sandlåda , hopfällbar.


Har du gott om utrymme och en inte alltför välansad trädgård är det enklaste en rejäl sandhög. Vill du markera gränsen för sandleken är det dock bättre med en inte alltför liten sandlåda. Lek med bilar i sanden, skapa allt från sandkakor till stora slott, eller segla iväg i en sandlåda som ser ut som ett piratskepp!

En bild på en sandlåda. Ordet bild byggt av bokstavsklossar. Vanlig text Denna text är inskjuten ett steg, och räknas på diskussionssidor som ett.


Vi på AJ Produkter har års erfarenhet av inredning och erbjuder alltid oväntat mycket för kontor, skola, lager och industri. Hos oss hittar du tusentals. Med tillgång till en billig sandlåda blir barnen garanterat aktiverade och deras fantasi utmanad.


Kanske kan ni roa er tillsammans och bygga torn eller leka bagare med de olika tillbehör som finns att köpa till. När barnen inte använder sandlådan är det enkelt att stänga locket för att skydda lådan från regn och djur. Dimension: 1x 1cm.


En gedigen sandlåda i trä med rejäla plasthörn från Hörby Bruk. Njut av sommaren med en rolig och tålig sandlåda ! Egen montering - CE- och TÜV- godkänd - Kapactiet: msand OBS! Kalle i Sellnäs har produkter som Diesel Nectar, Oil Nectar, Bensin Nectar, Super Lube och golv- och asfaltskrapa. I Kalles sandlåda finns häftiga maskiner.


Inbyggt lock som med ett par enkla handgrepp konverteras till st bänkrader på var sida om sandlådan.

Levereras med strandset (spann, sil, spade, vattenkanna och kratta) och 2kg certifierad sand. Till en sandlåda med måtten x x meter krävs ca 12–säckar för att fylla den. Det finns många sätt att göra en sandlåda på.


Baksand och dagissand är några. Det gör den till den perfekta sanden för sandlådor. Rusta - Mycket för pengarna. Skapa ett trivsamt och personligt hem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg