fredag 9. november 2018

Oppblåsbar gummibåt barn

Oppblåsbare Effekter til Fest, Halloween og Kostymetilbehør. Avstivet bunn og motorfeste. Godkjent for HK motor. Gummibåten leveres med årer, pumpe. Leveres med 3-delt finerdørk, slepeline, årer, pumpe, finertofte, reparasjonssett og bæreveske.


Båten har rustfrie sleperinger på hver side foran samt en i front.

Tofte kan flyttes mellom to fester (i midten av båten eller bak ved motorfeste). Praktiske gummibåter til barn På Jollyroom er de flotte og morsomme gummibåtene til barn samlet på ett ste slik at dere kan finne akkurat den dere helst vil ha. Robuste og store båter med årer, såvel som mindre gummibåter, som er letthåndterlige og passer i bassenget.


WEST Riva 2går svært stabilt og pent i sjøen, og er enkel å manøvrere, selv med tung last. Robuste dørkplater I ALUMINIUM sikrer stor slitestyrke. Sole seg, fiske eller utforske! Påfyllingsventilene kan trykkes inn etter påfylling av luft. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann.


Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med.

Stort utvalg av badeleker, barnebasseng, baderinger fra merker som Mares, Fun, Wilson m. Bestway båtsett er en superfin oppblåsbar båt med tilhørende årer slik at du kan padle deg frem i vannet! Ta en liten båttur på sjøen eller ro rundt i bassenget hjemme! Perfekt for solrike sommerdager! En utrolig sterk konstruksjon laget for å tåle tøffe påkjenninger. Båten er konstruert med oppblåsbare luftkammer og oppblåsbar bunn for din sikkerhet.


Denne oppblåsbare gummibåten er også utstyrt med bæretau langs sidene og repkit. Bestway Båtsett Hydro-Force er en superfin oppblåsbar båt slik at du kan ro deg fram i vannet! AQ ME 2går meget stabilt og pent i sjøen, og er enkel å manøvrere, selv ved tung last. Flott oppblåsbar gummibåt fra Bestway som garantert vil gi mye glede i sommer.


Båten er laget av sterk vinyl som er godt testet for normal bruk. Det er tre luftkamre og båten er beregnet på en voksen og et barn av gangen. På jakt etter gummibåt ? Vi har mer enn gummibåter i vårt sortiment. Hos oss får du gummibåt fra blant andre Plastimo, SeaTec og Zodiac. En liten og stilig gummibåt for barn.


Båten er oppblåsbar og har et barnevennlig Spider-Man-motiv, perfekt på stranden! Anbefalt alder: fra år. Fin og enkel gummibåt som kan brukes på camping eller stranda.

Robust, oppblåsbar gummibåt på 8′ med plass til voksne og barn. Denne modellen leveres med både pumpe og årer. Meget lett å ro slik at selv de minste kan ta. G-Sport og G-MAX har 1butikker og tilbyr 1 fornøydgaranti, 1dagers åpent kjøp og gratis retur og bytte. Kjøp på nett eller reserver og hent i din butikk.


Gjør opplevelsen for barna ved bassenget eller på stranden enda mer gøy med oppblåsbare dyr, flytemadrasser, baderinger, svømmeføtter, m. Quicksilver AirDeck gummibåter er lette og solide gummibåter med oppblåsbar dørk og oppblåsbar kjøl som fungerer utmerket som både slepejolle og lettbåt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg