fredag 23. november 2018

Hengeplanter

Hengeplanter

Pris NOK 29inkl. Bougainvillea UTEN potte. Ipomea 95cm i kurv - Bl. Sliter du med å få plantene dine til å leve lenge? Her er en oversikt over lettstelte grønne planter for deg uten grønne fingre.


Klatreplanter gjør hagen frodig! Disse plantene trives alle steder, på balkonger, på terrasser og i store hager. La klatreplanter som klematis, eføy, kaprifol. For å skape et mer spennende uttrykk i krukken kan det være en ide å ha noen typiske ampelplanter henge ned fra krukkekanten i samplanting med noe mer opprettvoksende planter. Har du lyst å prøve deg med en samplanting, kan du finne inspirasjon i listen nedenfor.


Hengeplanter er også flotte å bruke i samplanting. Tidligere har vi skrevet om hageplanter som (nesten) klarer seg selv, som er sneglefrie, og gitt enkle tips til potteplantestell. Ny blogg for alle hageglade!


Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips. Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Draglands Planteskole er en allsidig pryd- og nytteplanteskole som produserer og selger et stort utvalg av hardføre hageplanter. Vi sender som postordre til hele Norge. Biooffice har års erfaring og er verdens-ledende innen grønne, lyse og naturlige omgivelser for mennesker.


Vår kompetanse er forskningsbasert og utprøvd. Utmerket kvalitet - Stort utvalg - Alt på lager - Rask leveranse. Evigvarende interiør? Ambiplants har ekte bambusstammer. Sjekk ut Grønne Planter Innendørs.


Hengeplanter

Kunstige hengeplanter og kunstige eføy vil være med og sette et grønt og friskt preg på ditt interiør. Våre kunstige eføy egner seg godt både hjemme og på arbeidsplassen. Under finner du hele vårt utvalg av kunstige hengeplanter. Høy kvalitet og blant markedets beste priser på kunstige blomster, planter og trær! Jeg ønsker meg noen ampler eller hengeplanter til terrassen.


Kjøpte en stor, fin ampel i dag, men de koster jo en formue :o. Og det som slo meg når vi tittet rundt på gartneriet var at disse amplene hadde samme blomster som flere andre planter, som ikke kostet en brøkdel. De var selvsagt litt mindre og sto i vanlige potter. Vi trenger litt hjelp med hva slags planter vi skal bruke.


Hengeplanter

Den er på det største meter høy ca meter for deretter og minske og gå. Vi har en mur på meter. Ved hjelp av en ampel får du muligheten til å virkelig innrede med planter på nye kreative måter med hengeplanter som eføy, gullranke og mange andre.


Nå vil vi ha mange planter inne , ikke bare i vinduskarmen, men også store planter i alle rom. Alle kan lykkes med planter innendørs , det gjelder bare å velge de riktige plantene. Inneplanter hører naturlig hjemme i flotte blomsterpotter.


Hos oss finner du mange varianter som passer til både plantene dine og innredningen ellers. Dekorerer dine omgivelser. Vi utarbeider løsninger for interiørbeplantning som harmonerer med dine lokaler.


Mange års erfaring og høy fagkompetanse gjør at vi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg