torsdag 8. november 2018

Grå ulljakke

Sjekk ut grå ulljakke. Produktet er dessverre utsolgt på webshoppen, klikk på lagerstatus for å se om din lokale butikk har varen. Her vil du oppdage et fristende sortiment med ullfrakker i en rekke ulike lengder, farger, utførelser og prisklasser.


Invester i en ullfrakk i en tidløs farge som er like aktuell sesong etter sesong, som svart, brun eller grå eller skill deg ut i mengden med en rutemønstret ullfrakk. Varm og komfortabel ulljakke med 2-lags materiale med merinoull og polyester. Praktisk brystlomme og frontlommer i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon.

Bergans Romsdal Wool Jacket har en tolags konstruksjon av merinoull og polyester. Dette gjør at stoffet holder godt på luft, noe som gir høyere isolasjonsevne. Stilig grå ulljakke med gullknapper.


Den er utrolig fin på! Jakken er kort, til midjen og litt vid i passformen. Lys grå ulljakke , nesten ikke brukt. En av sesongens must-haves! Råstilig ulljakke i ren norsk lammeull fra Fram.

Style den med et par chinos og en stilig genser for en fullført kul look. Ser du etter en deilig og varmende ulljakke ? Lanullvas ulljakker til dame er lunt og godt når lufta blir kjøligere. Vi har et stort utvalg av ulike jakker og farger som alle er i ren merinoull. Bruk gjerne våre singletter under – slik bygger du lag på lag med deilig og mykt ulltøy som skaper en komfortabel varme.


CECILIE JACKET GRÅ ULLJAKKE. Skip to the end of the images gallery. Replika Grå Ulljakke 3XL-6XL. Strikket ulljakke med høy hals og glidelås. Forsterkning på albuer.


Tommelgjennomgrep nede ved ermet. Gir god isolasjon og varme som lag eller som ytterste lag. Kjøp Grå ulljakke på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Grå ulljakke i kategorien Dameklær fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Dameklær ved hjelp av vår tjeneste. Vardefjellet ulljakke er en myk og behagelig strikkejakke med god isolasjonsevne. Stormberg har klimanøytralt sports- og turtøy, fri frakt over 79-, rask levering. Hyttedalen ulljakke til dame er en myk og behagelig strikkejakke med god isolasjonsevne.


Jakken kan brukes som et godt mellomlagsplagg på kalde dager eller en god og.

Hunkydory Stockholm, lys grå ulljakke , tynn kvalitet, str large. Fine detaljer som blant annet strikkede fletter, hemper foran som lukker jakken. Kvalitet: ull, cashmere, angora, viscose, nylon. De nyeste trendene innen kåper. Oppdag vårt utvalg av jakker, frakker, parkas, jakker og anorakker.


Ved å klikke videre på nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Håndullvask grader med Milo, tørkes flatt. S produkter på Miinto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg