tirsdag 13. november 2018

Espegard wokpanne

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Espegard wokpanne

Gjør det mulig å lage wok direkte over bål og bålpanne. I støpegods som holder godt på varmen. Vi tar personvern på alvor, les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Laget i støpegods som holder godt på varmen. Bruk godt med olje ved steiking.


Settes inn med et tynt lag matolje etter bruk og lagres tørt. Wokpanne i støpegods for optimale stekeegenskaper. Kan brukes over alle.


Espegard wokpanne

Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge. Bli den første som vurderer dette produktet. Kombinasjonen av høy varme og denne panna gir perfekt resultat når du lager mat ute.


Med en bålpanne kan du lage det perfekte utemåltid. Her kan det lages deilig wok på bålet! Et ypperlig hjem, hytte- eller hybelsett. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Diameter 60cm, Grillrist, Oppheng til.


Espegard wokpanne

ESPEGARD WOKPANNE Hot wok! Med denne støpejernspanna kan du lage wok direkte på bålet. Stor wokpanne Ø cm. Den gir bålkos midt i uka, ekstra lune sommerkvelder og god stemning med grillmat etter ski.


Den står stødig i all slags vær gjennom hele året og kommer med masse ekstrautstyr å utforske. Reviews Jeg fikk en Stekepanne fr dere til jul. Espegard Emaljert Tursett For tur- og friluftsliv. Slitesterkt servise i svart emaljert stål. Hvis du ikke ønsker dette sendt kan dette kjøpes og hentes i våre lokaler i Nesbruveien 75.


Espegard wokpanne

Vaffeljern i støpejern. Begge bålpannemerkene er velkjente og av svært god kvalitet. Bålpannene finnes i forskjellige størrelser og. Et bredt utvalg av kvalitetspanner i forskjellige størrelser og materialer, som dekker ethvert matlagingsbehov.


Til alle typer kokeplater inkl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg