torsdag 8. november 2018

Rammer jysk

Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk.

Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr.


Rammer i mange størrelser. Jeg bestilte rammer på én gang. De har anden farve og anden placering af ophæng. Vi handler meget i jysk , og har kun haft positive oplevelser, fantastisk service, smilende og hjælpsomt personale, billige priser, men yderst god kvalitet, så det er super dejligt at handle hos jer.


Varme Hilsner til jer alle, fra to meget tilfredse kunder, Lis og Erik Mikkelsen. VINN ET GAVEKORT PÅ 3.

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Skarpe priser - God service - Stort udvalg - Eget værksted - Midt i Århus C - års erfaring. Når du har valgt lampen, er det ikke uvæsentligt hvilken pære du sætter i. Her spiller pærens skarphed selvfølgelig en rolle, men også størrelse på fatning og energiforbrug.


Hvis du har to enkelte boxmadrasser, kan du undlade at købe sengeben eller meder hertil, men i stedet investere i et flot sengestel, som har både gavl og ben. Du kan også vælge at placere en springmadras eller skummadras i rammen. Nogle af sengerammerne fra JYSK har endda opbevaring med praktisk indbyggede skuffer under sengen. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig.


JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.

Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger.


Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg