torsdag 22. november 2018

Jotun farger

Her finner du farger og inspirasjon til din malejobb. Se bilder og farger fra ulike rom og områder. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de. Her får du hjelp til å finne det rette.


Med Jotun FargeVelger kan du enkelt se hvordan huset ditt. Mer enn noensinne er vi opptatt av å gjøre omgivelsene våre. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil.


Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. I fargekartet Våre vakreste farger er over disse representert – og markert med en liten stjerne.


Jotun farger

I år lanserer vi nye, flotte farger i både JOTUN DryTech Mur og TREBITT Terrassebeis! Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Hvitt og hvitaktige farger er mer avslørende for et hus enn mørke farger. Mørke farger dekker bedre over feil og mangler.


Les mer om lyse og mørke farger her. Generelle huskeregler – Hus med mye tilbygg, påbygg osv. Velg en farge som binder alt sammen. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! En nøytral gråaktig sorttone.


Jotun farger

Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvitetoner, samt alle andre kulørte farger. Alle hoved- og staffasjefargene er trygge og flotte JOTUN-farger som er nøye utvalgt av fargeeksperten hos JOTUN Farge­velger Vår fargevelger gir deg en idé om hvordan ulike farger vil se ut på forskjellige hustyper.


Ifølge en av landets store trendeksperter vil ulike rosatoner, og farger inspirert av storby, ørken og regnskog bli å finne i mange norske hjem denne høsten. Løsningen administreres av Bk Logistikk AS i samarbeid med Jotun AS. Våre høykvalitetsprodukter er spesielt utviklet for å beskytte og forskjønne murfasader i det skandinaviske klimaet.


Hos Jotun jobber vi med farger hver dag, og vi har markedets beste ekspertise innen farger og produkter for hus og hjem. Jotun Premium Mur er en vannavvisende maling som lar muren puste. Alle fargene i vårt fargekart er nøye utvalgt slik at du kan sette et personlig preg på huset ditt. Til hver hovedfarge gir vi deg råd om passende farger for staffasje, grunnmur og terrasse. En dempet brunbeige (greige) tone.


Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Jotun er uten tvil Norges mest populære produsent når det gjelder maling i hjemmet. De har et enormt utvalg av farger til alle rom i huset. Blogginnlegg om hjem malt i fargen xxxx fra Jotun har blitt satt stor pris på, så her samler vi alle av disse slik at du enkelt kan finne din favorittfarge.


Jotun frister denne gangen med hele farger i kartet, som de har kalt Rhythm of Life, hvor flestparten er nye og noen er allerede kjente farger vi har sett før. Se de nye LADY-fargene fra Jotun , som blir kalt en hyllest til farger. Kjære leser, Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. LADY Minerals og i takmalingen LADY Perfection. Som alltid har Jotun tenkt på hvordan du best kan kombinere ulike farger , og har identifisert tre ulike paletter med sin unike personlighet kommunisert med farger.


Ro, harmoni og rene linjer. Kombinasjon av nøytraler fra én og samme rad i fargekartet, skaper en delikat, monokrom fargeopplevelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg