torsdag 15. november 2018

Spælsau skinn

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom. Bestiller du et vegetabilisk garvet skinn så er det fritt for skadelige restprodukter. Du vet også at miljøbelastningen har vært minimal under hele prosessen. Spælsau fra Færøyene.


Vil du ha bilder og velge ut ditt eget skinn så send oss en mail så sender vi deg bilder. Saueskinn av spælsau fra Færøyene.

Ingen skinn er farget - det du ser er spælsauens naturlige farger. Lune saueskinn til dekorasjon og hygge. For langhåret skinn av spælsau anbefales rens hos renseri med kunnskap om skinn og pels. Norsk spælsau , unike skinn.


Finnes i fargene hvit, sort, gråmelert mørk,. Villsau og spælsau skinn til salgs. Super fin julepresang! Langhåret saueskinn, med ull lengde fra 15- cm.


Forholdsvis små skinn med utallige fargekombinasjoner, også hvite.

De aller fleste er svarte eller hvite, eventuelt to- farget, men andre farger forekommer også. Ull fra gammalnorsk spælsau er fantastisk! Den er todelt, med myk og varm underull og sterk og glansfull overull. Denne ulla er vanskelig å behandle industrielt, og er derfor blitt et avfallsproblem flere steder.


Det synes vi er veldig trist, og vi håper du vil være med å skape verdi og utnytte denne flotte naturressursen! Da dette er naturlige skinn fra spælsau vil farger og mønster avvike fra. Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet.


De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Mange fine nye saueskinn av spælsau , pelssau, villsau, dalasau og blæsau: Vi har nå fått inn store fine skinn i flere farvevarianter. Uunværlig på hytta, eller til pryd og nytte i hjemmet ditt. Alle saueskinnene er unike. Unik gave til feks bryllup, fødselsdager, barnedåp med personlige initialer trykt på.


Eller til den som har alt ! Hos OddLiving finner du mye fint til deg og ditt hjem! Velkommen inn til oss! Den er utbredt over hele landet og hele av dyra tilslutta sauekontrollen er spælsau. På Island er rasen så å si enerådende. Søyene melker godt og tar godt vare på lammene.


Ulla består av fin botnull og lengre, grov dekkull.

Store og deilige sittelapper av spælsau. Kan legges overalt hvor underlaget er tørt. Egnet til spisestuestoler. Dette er et rent naturprodukt så alle er unike i. Skinn av Dalasau og andre raser fra kr. Et saueskinn er alltid en hyggelig gave å få og ikke minst en god gaveidè til de som har det meste.


Bruk det foran eller oppi sengen, som sitteunderlag i pulken, barnevognen, i vuggen eller hundekurven! I dag med ein årsproduksjon på over 80. Granberg Garveri AS blitt Norges største på beredning og salg av saue- og reinsdyrskinn.


I tillegg har me produksjon og lager av det meste innan dekorasjonsskinn, nappaskinn samt vegetabilskgarva skinn og lær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg