torsdag 23. august 2018

Toršerai

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Visų siūlomų toršerų išskirtinumas yra maloni ir kasdieniai veiklai įkvepianti šviesa – tai gali būti skaitymas, tvarkymasis ar pokalbiai su draugais ant sofos. Integruotomis LED matricomis papildyti toršerai pavers jūsų namus šviesesniais ir kartu taupesniais. Toršerai publikuoti DELFI.


Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Stilingi, modernūs, retro stiliaus, klasikiniai skandinaviški toršerai.

Domina toršerai , pastatomi šviestuvai? Prekiaujame : minkštais kampais, svetainės komplektais, sofomis-lovomis, komodomis. Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų ir aktualių pasiūlymų kokybę.


Jei sutinkate, spustelėkite mygtuką „Sutinku. Masyvūs senoviniai toršerai žavi ne tik puošnia forma, bet ir funkcionalumu. Jie gali būti pritaikyti įvairiai veiklai – skaitymui ar valgymui.


Dizainas suteikia archajiškumo įspūdį, o dėl savo funkcinių galimybių gali būti pritaikytas tiek mažesnei, tiek didesnei kambario erdvei apšviesti. Vidaus šviestuvai, led šviestuvai bei lauko šviestuvai. ELMO light salonuose Vilniuje, Kaune, Šiauliuose.

Projektuojame apšvietimą, ilgametė patirtis, didelis šviestuvų pasirinkimas, daug. Yra aptraukti organza bei šilku. Tiems, kurių būste klasikiniai toršerai atrodytų neskoningai ir visiškai nederėtų prie interjero, „Ardena” gali pasiūlyti modernių prekių pasirinkimą. Labiausiai tokio tipo šviestuvai pasitarnauja miegamajame, svetainėje, prieškambaryje.


Galima įsigyti internetu arba šviestuvų salone 2LUX Vilniuje. Pastatomi šviestuvai - toršerai iš viso pasaulio gamintojų. Juos galima pastatyti ir iškart naudoti. Namuose arba miegamajame toršerai tarnauja kaip nuotaikingas apšvietimas ar skaitymo lempa – kam ir skirtos lempos su dviem strypais. Mūsų mėgstamiausi toršerai su LED šviesos šaltiniu.


Tą užtikrinti mums padeda ne tik langai namų sienose, bet ir. Keramikinės stalinės lempos ir toršerai. Pagaminta Portugalijoje. Pristatome pagal užsakymą iš katalogo per savaites (jei šviestuvą turėsime centriniame sandėlyje) Kainų teiraukitės Šis el.


Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. Parduodu naudotą, bet geros buklės toršerą papuoštas onekso akmeniu. Sukasi lemputės po w. Yra šniurelis įjungimo išjungimo tai lemputės ar abiejų.


LED lemputės, halogenai - šviestuvų internetinė parduotuvė 2LUX.

Visoms apšvietimo prekėms suteikiama.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg