fredag 31. august 2018

Kinesiske vaser

Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Begge vaser passer godt ind i det moderne hjem.

Sælges for 400kr stk. Vase i smukke farver. En ældre japansk vase i perfekt stand. Guldbelagt flere steder.


Gennem mange år har vi importeret kinesiske vaser og efterfølgende monteret dem til lamper på vores monteringsværksted i Odense. Det betyder, at det samme mønster kan fås på både lampe og vase. De kinesiske porcelænsvaser er for de flestes vedkommende kendetegnet ved mange farver og dekorationer.


Under Ming-dynastiet ble porselen en like stor eksportsuksess som silke hadde vært i århundrer.

For europeerne var kinesisk porselen den ypperste luksus, og blåhvite vaser og skåler ble for ettertiden synonyme med Ming-­dyna­sti­et. Europe­iske fabrikker forsøkte forgjeves å kopiere vasene. Antikke kinesiske vaser lage en elegant tillegg til omtrent hvilken som helst hjem, kontor eller bedrift.


Finne god kvalitet antikke kinesiske vaser kan være utfordrende, men å følge noen enkle regler kan bidra til å avgjøre om vasen du undersøker er the real thing eller ikke. Kinesiske elementer kan bli funnet i en rekke steder. Perle og håndverk butikker ofte bære et utvalg av kinesiske symboler eller mynter. Antikvitetsbutikker, bruktbutikker og loppemarkeder kan også ha kinesiske sølv gjenstander for salg. Kjøpe noen elementer av interesse for deg.


Ta kinesisk sølv element til en mynt eller smykkebutikk. Lille glasurfejl på rand af top. Torget Til salgs Antikviteter og kunst Keramikk, porselen og glass. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Se til bunnen og foten av vase din for ledetråder på alderen på asiatisk kunst. Etter forringelse av produksjonskvalitet i Kina, ble bunnen av vaser ikke ferdig med omhu så hvis overflater føler grovt og slipende heller enn jevn og ferdig, du sannsynligvis eier et stykke laget i det 19. Vælg mellem vaser af forskellige stilarter, former og størrelser, herunder malet porcelæn kinesiske vaser og korte, fedt glas spansk vaser.


Porcelæn kinesiske vaser er ofte meget indviklet og farverige, med mange designs og mønstre. Mange kommer med håndtag så godt.

Køb kinesisk fra handlere du kan stole på. Par kinesiske vaser af porcelæn, 19. Gamle vaser , nye historier. Vores vaser har et par år med i bagagen, så at sige.


De er alle gamle, antikke og emmer af patina. Nogle har prydet opdækningen i store restauranter, imens andre har bragt glæde i mindre hjem. Hva der er fælles for alle vores vaser , er, at de hver især gemmer på deres egen lille historie.


Med unntak av den sjeldne Huashi-typen mykt stentøy, er kinesisk porselen gjennomgående svært hard. Den er laget av kinesisk leire og kinesisk porselensstein, baidunzi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg