fredag 31. august 2018

Gardiner kid interiør

Gardiner kid interiør

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Vi har interiør for hele hjemmet. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk! Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Har du spesielle mål på dine vinduer kan vi tilby et stort utvalg av solskjermingsprodukter samt gardiner og liftgardiner sydd etter mål og sendt hjem til deg om du ønsker det.


Det finnes et stort utvalg farger og design å velge mellom, og bestillingen gjøres enkelt med noen få tastetrykk. Vakre gardiner gjør flotte vinduer enda vakrere og er med på å fremheve interiøret i ditt hjem. Har du allerede masse farger og mønstre, kan det være lurt å velge gardiner i mer nøytrale farger, men hvis du allerede har nokså nøytralt interiør, kan spreke farger på gardinene endre rommets inntrykk ganske betydelig.


Gardiner kid interiør

Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Vi setter høye krav til leveringsdyktighet og kvalitet. Kid Interiør har også en nettbutikk: kid.


I tillegg har vi et stort utvalg av dyner, puter, håndklær og andre interiørvarer. Det er hyggelig med fornyelse, og det skal være enkelt å få det fint. Cellbes på Internett og på postordre! Som OBOS-medlem får du - rabatt.


Rabatten gjelder kun på varer til ordinær pris, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Her er det fantasien som setter grenser for hvordan du vil ha det. Gi rommet prikken over i`en med flotte gardiner eller liftgardiner. Interiør Service skreddersyr det du trenger av gardiner , liftgardiner, puter og sengetepper.


Vi leverer også alt av skinner og dekorstenger. Du finner også et bredt utvalg av dyner og puter, håndklær og kjøkkentekstiler – og mange andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Kid ønsker å fornye norske hjem! I Norge elsker vi å fikse opp hjemme! De har også dyner, puter, pledd og håndklær.


Gardiner kid interiør

Kom innom og opplev distriktets største utvalg i gardiner og innvendig solskjerming. Mange forskjellige prisklasser. Vi er eksperter på søm. Våre konsulenter har lang erfaring. Er du i tvil og ønsker råd er du hjertelig velkommen til oss.


Et stort utvalg av gardiner , sengetøy og andre nyttige interiørvarer til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg