torsdag 23. august 2018

Jotun minty breeze

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun minty breeze

En grålig litt skitten minttone. Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. It’s a soothing shade that brings comfort and serenity to our lives.


Inte pastellaktig utan snarare dämpad och diskret. Ekstra fin blir fargen hvis du maler med den supermatte LADY Pure Color. En frisk, lys gråblå farge med grønnlig undertone.


Den har et dempet preg som etterlater en beroligende og sval atmosfære i rommet. Kanskje ikke så rart. Den er en perfekt miks av tøff og beskjeden. Her ser vi den i kombinasjon med fargen Soft Mint.


For sikkerhetsskyld Trender kommer og går tenker du kanskje, men noen trender blir lenge. Vi har for eksempel alle et forhold til fargen Caffe Latte. Mange av fargene i dette temaet er dempede toner for ro og avslapning.


Jotun minty breeze

Og med dette flotte utgangspunktet sa vi selvsagt ja, og begynte arbeidet med å se på farger, materialer og overflater. Et tak til beundring… se så vakkert! Fargen kan oppleves ulikt på skjerm. Spesielt fordi den også står godt til Bomull som mange har på sine hvite detaljer, – det er ikke gitt når vi snakker greige farger! Hei, jeg har alle tak, lister og vegger i Jotun Chi, samt en stor fondvegg i Jotun Deco Blue.


Det er mange på Instagram som spør om veggfargen og interiøret i hallen. Jotun LADY svarer: Du får gjøre som meg, male som en overraskelse :-) Lettere med tilgivelse enn tillatelse :-) Min mann kommer stadig vekk hjem til en ny farge hvis han er borte mer en timer. Synes den fargen er veldig fin Men den varierer noe i farge alt etter hvor mye lys som er på, dagslys fra vindu osv. Dersom det er opplett og lyst ute ser minty breeze ut som jade-fargen hos meg f. Jeg har minty breeze.


Jotun minty breeze

Minty Breeze har lenge vært en favoritt hos meg, så delikat og rolig, og nydelig fin. Har en lys tapet på en langvegg da, tror kanskje det ville føltes litt tungt dersom alle veggene hadde vært minty breeze. Eline Skjeldestad ‎ to Jotun LADY.


Det ble fargen Minty Breeze. Har lyst til å male i helgen,. LADY BALANCE gir vakre, matte vegger som skaper en balansert, myk og rolig stemning. LADY Balance lukter minimalt og er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold.


Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter? Når du velger våre malinger, lover vi at malingsfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Inne. En mil frisk mintaktige farge.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg