torsdag 30. august 2018

Elghode med lys

Finn Elghode Med Lys. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vegghengt elghode i akryl med LED-pærer. Kul dekorasjonsbelysning som passer både inne og ute. Stilig julebelysning.


Stort og flott elghode med hvite LED- lys som er godkjent for utendørs bruk, kan fint henge både ute og inne. Stemningsskapende lys. Lys skaper nemlig stemning, og det er jo stemningene det er viktig å ta vare på. Spesielt til jul, selv om du altså kanskje kan begynne å tenke mer helhetlig på dette.


Du kan, for eksempel, vurdere utendørs lamper, lys og lykter som har som funksjon å belyse huset ditt. Moo vegglampe er et opplyst elghode i fullskala. Denne lampen kan benyttes som dekorasjon både utendørs og innendørs. Inspirasjonen til lampen fikk designerne fra. Kanskje en av våre favorittnyheter i år.


Stort flott elghode med hvite LED godkjent for utendørs bruk, så kan fint henge både ute og inne. Lys opp en mørk hage med hagebelysning! Vi har utelamper og lysslynger til alle stiler og prisklasser. Velkommen til designbelysning. Elghode med LED belysning - en uvanlig fasadedekorasjon.


LED - elghodet er en original veggpry for eksempel på husveggen, eller på jakthytten. Den har totalt hvite LEDs, som ønsker deg strålende velkommen om natten. Et utendørsdekor, som byr på et velkomment lys på den mørke vinteren. En utendørs transformator er inkludert i pakken. Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke hjemmeatmosfæren.


Elghode med lys

Innendørs kan du mikse og matche med bordlamper, vinduslamper, gulvlamper og taklamper. I tillegg kan du velge downlights eller spotlights som gir et godt basislys. Tinnet som ofte kalles det myke sølvet er blitt en populær gave og bruksgjenstand. Mest populært er Hadeland Tinns dekke tallerkener, bestikk og lysestaker.


Vinterjente i krans med to lys. Unngå blendene lys , og bruk heller indirekte belysning. Bruk miljøvennlige fotocellebrytere. Dersom lysanlegget ditt ikke har fotocelle-funksjon, kan du få kjøpt egne pærer med fotoceller. LED- lys er ypperlig til utebruk (men unngå grelt LED- lys ). God utebelysning skaper en følelse av trygghet.


Elghode med lys

Nostalgisk julelykt med lys og glitter. Vi har et rikt utvalg av blant annet servietter og rispapir, samt mye annet. Vi har kundene i fokus og er opptatt av god service, rask levering og fornøyde kunder. Men al småtull til side, dette er faktisk en skikkelig flott lampe, den er malt med 18K gull, har 4-trinns lysregulering, veier ganske mange kilo. Gun” kolleksjonen går til en organisasjon for å bedre barns forhold omkring i verden.


Ikke det verste våpenet å eie altså – Se hele kolleksjonen på Lampemesteren. De to designerne Trond Svendgård og Ove Rogne har gjort mer enn å bare kopiere et elghode i riktig størrelse. Her har de utformet en lampekropp i polyresin som blir fremhevet på en nydelig måte innenfra når lyset tennes. Vi har hatt hagefest med 1gjester til langt utpå natta.


Elghode med lys

Det hadde aldri gått uten lyset. I tillegg er det hyggelig å sitte inne i stua å se ut på hagen om vinteren – å få en følelse av omgivelsene, også i mørket. Miljøvennlig belysning.


Huseierne har eksperimentert med en rekke løsninger. Lekent og stramt, dyrt og billig. Da jeg vokste opp, var elg fortsatt litt harry, stygt og forhatt.


Vi ønsket ikke dette morbide, med et utstoppet elghode på veggen. Vi laget derfor en skulpturert elgmodell i gjennomskinnelig, matthvit plastkompositt og fylte den med lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg