onsdag 22. august 2018

Tysk klokke

Stort utvalg av klokker og ur. Lave priser og hurtig levering. Herreklokker, dameur, dameklokker, dykkerklokke, sportsklokker, sportsur og pulsklokker. Lær hvordan man forteller tiden på tysk.


For å skjule oversettelse, klikk på. Vi har tre oversettelser av klokke i bokmål- tysk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.

Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker ! Sådan lærer du hurtigt at sige, hvad klokken er på tysk : Først skal du være sikker på, at du kan alle tyske tal fra til 59. En time deles op i kvart over.


Tren på å lære deg klokka. Spill deg til kunnskap og sett kunnskapen på spill! En nyhet er at ß nå også kan skrives ss uten at det resulterer i galt svar i disse oppgavene (i tillegg til ß selvfølgelig - som før).

Der det i utgangspunktet egentlig skal være ß, ifølge tysk rettskriving, er det klare regler for dette (etter lang vokal og diftong, f.eks. saß og weiß) - ingen valgfrihet! Noch Einmal 1–er Cappelens læreverk i tysk for ungdomstrinnet. Nettstedet er et supplement til lærebøkene og her finner du oppgaver, spill og lenker til hvert eneste kapittel i bøkene. Nedenfor finner du nyheter på tysk.


Oversettelse av ordet klokke fra norsk til tysk , med synonymer, antonymer, verbbøying, uttale, anagrammer og eksempler på bruk. Dette er autentiske nyheter fra internasjonale byråer som er bearbeidet til undervisningsformål. Regneoppgaver med klokka. Jeg må bare få frem at i alt mitt arbeid med klokkelæring så er denne oppgavegeneratoren helt uunnværlig. Her kan man lage oppgaveark med akkurat de klokkeslettene man vil, og variasjonsmulighetene er store.


Dekorative og praktiske klokker til hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik at du kan finne uret som passer din smak og ditt hjem. Vi har også praktiske vekkeklokker som får deg ut av sengen om morgenen. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.


Har hatt et godt liv i min klokkeboks , og ser ut som ny. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Tysk Trias klokke 5kr.


Og en ny klokke kan du skaffe deg enkelt og rimelig hvis du har lyst på litt forandring.

En klokke er mer enn å passe tiden, de gjenspeiler din personlige stil og setter sitt preg på hjemmet. Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg