mandag 27. august 2018

Plisseskjørt

Skjørt og kjoler er kanskje noe av det mest feminine som finnes, med unntak av kilten, muligens… Uansett er dette plagg som feirer det feminine, det løse og. Se sesongens dameskjørt på ZARA online. Finn din stil med mini-, midi- eller maxiskjørt i skinn, ull, tyll, jeans og dongeri. Plisseskjørt passer til alle anledninger! Maxi, midi eller kort?


Handle plisseskjørt på nettet hos Gina Tricot og få rask levering.

Jeg har lest og forstår Retningslinjene for personvern og informasjonskapsler, og jeg godtar å motta personaliserte kommersielle meldinger fra ZARA via e-post. Med et plisseskjørt kan du kombinere frem mange ulike stiler. Med foldeskjørtet som utgangspunkt kan du bli den søte og uskyldige med bluse og blonder, eller du kan bli rocka og røff med boots og skinnjakke. Som du forstår så er et foldeskjørt et basisplagg du bare må ha i klesskapet.


Du shopper det på salg i nettbutikken Zalando. Dette er ikke justerbart. Har linning med knapp og glidelås og er sydd i sidene. Hver plisse er på 20mm og kan leveres i alle våre farger.


Gjeldende pris kr 699.

Legg til i handlekurven. Mørk blått second hand plisseskjørt. Nydelig plisseskjørt i linblanding. Elegant plisseskjørt med ton i ton prikker.


Det klassiske skjørtet har behagelig elastikk i midjen og lengde til over kneet med fin vidde og fall. Diskre gullfarget metallogo. GANT bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du handler hos oss. Ved å fortsette godtar du bruk av dette.


Shop i vår kolleksjon av mini og blyantkjørt i den offisielle VERO MODA online butikken. I tillegg vil vi behandle opplysningene. Et fantastisk fint skjørt som kan styles med enkel tettsittende overdel og ballerinasko eller med stor deilig strikkegenser og sneakers.


Skjørtet har en slank silhuett, glidelås bak og uten fôring. Hos KappAhl kan du kjøpe siste mote som føles riktig for deg. Vi tilbyr aktuell og prisgunstig mote i god kvalitet til dame, herre, barn og baby.


Plisséskjørt til hverdags og fest. De er gjerne florlette og kan brukes til hverdags og fest. Sjørtet er skrår litt ut, med stripet glitterlinning. Vi har mange å velge blant.


Skroll for å finne vårt utvalg av lange maxiskjørt, A-form silhuetter, flotte skinn, og midiskjørt for dame.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg