tirsdag 21. august 2018

Farge soverom grå

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Bytt farger på dette. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger.


Pauls Blue, som har grå -grønne undertoner. Fargen er også perfekt i kombinasjon med skinn, og fremhever den nydelige, håndlagde sengegavelen på beste måte.

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn.


Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger , som for eksempel rødt. Grått er jo lekkert til så mangt, litt avhengig av hvilken nyanse av grått man velger, mener Klæboe Mørkve. Nanna sverger til mørke juvelfarger i 50-tallshuset sitt.


Rommet ligger nordvendt og med kun et vindu kan lyset være kaldt og blålig. Demring luner rommet og fremstår nøytral og fin, og best av alt er at den går til alt!

Ergo er gylne farger ofte vakre til gylne treverk, og gylne farger kan være så mangt. En grå mellomtone, med et hint av gult i. Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Inntil gylne hvite, vil den dra seg grå i tonen, og dernest få de gylne hvite til å fremstå ytterligere gule.


Grått tar knekken på sexlivet Ettersom det finnes farger som kan sette fart på sakene på soverommet , finnes det naturligvis også en nyanse som tar knekken på det. Hvis du mot formodning ønsker å ødelegge sjelefreden, nattesøvnen og sexlivet, går du - ifølge Thurmann-Hoelseth, for et grått soverom. Rø gul, oransje, blå, svart, brune farger passer med grå farge.


Når det brukes i en grå proporsjon med rødt, oppnås et veldig fint resultat. Eksempel: Du kan legge til energi i den grå sofaen dekorasjonen med en rød pute eller tilbehør, med rødt for å avkjøle den grå fargen. Slik skriver Daniella på bloggen sin om fargen. I mitt soverom møter vakre grønne toner, brune, grå og svarte aksentfarger, med hvite detaljer som lyser opp. Naturligvis harmonisk, akkurat som jeg vil at min stil skal være.


Jeg liker å samle detaljer i fargekombinasjoner fordi det skaper kontraster og forsterker følelsen. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Jeg tror nordmenn flest vil ha lettere for å forholde seg til det.


Det tar tid før vi beveger oss bort fra de hvite og grå veggene vi har hatt de siste ti årene, sier. Og andre har lyst til å oppholde seg på soverommet som signaliserer trygghet og romantikk. Ut av alle de fargene vi har gjennomgått og testet har vi funnet frem til tre farger som representerer forskjellige søvnbehov.

Det betyr ikke at andre farger ikke duger på soverommet. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. En kjølig blåaktig grå tone. LADY Supreme Finish Tre og Panel. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg