fredag 24. august 2018

Drygolin fargekart

Været blir mer og mer ekstremt – det gjør DRYGOLIN også. Ny banebrytende teknologi gjør DRYGOLIN Nordic Extreme til Jotuns beste maling noensinne! Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen.


Last ned PDF-versjonen av DRYGOLIN fargekart. FREMTIDENS VÆR KREVER DRYGOLIN.

TØFT VÆR KREVET TØFF MALING Ytterst ute mot det åpne Stadthavet ligger Kråkenes Fyr, et av Jotuns mange testfelt. Her får vi virkelig testet DRYGOLIN mot det værharde norske klimaet. Slik vet vi at DRYGOLIN er så robust som den må være for å tåle tøffe og varierte værforhold.


Drygolin Pluss Oljedekkbeis. En ny moderne oljedekkbeis. Meget værbestandig beskyttelse. Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger.


Oljedekkbeisen har meget gode påføringsegenskaper som gjør at den er lett å male me spruter og drypper lite.

Moderne vannavissende teknologi. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Malingen har meget gode påføringsegenskaper som gjør at den er lett å male me spruter og drypper lite. Sammenlign og finn den billigste prisen på drygolin fargekart.


For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Værbestandig oljemaling for utvendig treverk.


Tilsatt sopphindrende midler. Kan også brukes som toppstrøk på stål og andre metaller. Vi selger kun hvit maling på nett. Gjør at treverket får en avdempet trestruktur. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp.


Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Gode akrylmalinger - Perfekt Akrylat, Beckers - One, Nordsjö - Optimal Jotun - 1Aqua, Flügger.

Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Finn ut hvor mye maling du trenger.


Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn.


Se fargekolleksjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg