torsdag 16. august 2018

Elghode interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Registrer deg her Glemt passord? Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Kanskje en av våre favorittnyheter i år. Flott og meget naturtro utstoppet elghode. Torget Til salgs Møbler og interiør Dekorasjon og pyntegjenstander Andre.


Elg til å henge på veggen, gir et ekstra unikt uttrykk på barnerommet. Laget i stoff og plysj med oppheng bak. Et av de mest populære produktene i Sprellbutikkene.


Synes det var en ganske orginal ide å kombinere det klassiske elghode med belysning. To fluer i en smekk på hytteveggen. Får ikke helt bestemt meg om jeg synes det var Kitschy eller kult. Morsom var den nå men jeg tror nok allikevel at det ikke dukker opp noe elghode opp på min kjellervegg med det aller første. Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger.


For Astrid fungerer det ikke med mange farger på interiøret. Hun mener det viktigste er materialbruken i selve bygget. Den bør være soli god og ekte. Gulv og vegger bør passe til det øvrige interiøret , det er fristende å si at det holder lenge med fine gulv, tak og vegger. Bortsett fra tre, er det brukt materialer i aluminium og glass.


Elghode interiør

Høstnyheter hos Pur Norsk. Med en ny årstid på trappene, flyttes fokuset innendørs. Add to folder Created with Sketch. Sms og mail vil ikke bli besvart.


Gullfjæren Interiør Awards går av stabelen på Hotel Continental den 9. I tiden fremover vil vi presentere finalistene i de ulike kategoriene for dere. Dette blir så spennende! En nøye utvalgt jury vil finne frem til en vinner i hver kategori. Lysende elghode Bruket ligger i et område hvor det jaktes mye på elg. På en gård ikke langt unna henger det sikkert et ekte elghode på veggen.


Hos Astrid og Willy henger det et lysende elghode på veggen i enden av aluminiumstrappen. Vi jakter ikke selv, og jeg liker interiørtrenden med jakttrofeer i overraskende og utradisjonelle. Jeg liker at det er litt lekent, samtidig som jeg ønsker et rent og enkelt uttrykk- det må være en balanse, konstaterer småbarnsmoren som snart skal gyve løs på neste prosjekt til interiøret : et nyinnkjøpt elghode i papp, som skal spraylakkes og få hedersplass i hagestuen.


Ting har knotter og knagger til barnerommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg