fredag 17. august 2018

Grå strikkejakke

Utforsk sesongens strikkejakker og sett sammen den perfekte looken! Cardigans, strikkegensere, ullgensere i 1 merinoull og mye mer. Vi har klær til alle passformer, og har stadig nye design. Finstrikket i 1 myk ull.


Strikkejakke til dame fra Polo Ralph Lauren.

Har brodert logo foran. For å gi deg best mulig service, bruker bonprix egne og andere sine informasjonskaplser. Fint strikket, med mønster, lange eller korte. Grå strikkejakke fra Pepper. Teddy cardigan i myk og fin kvalitet: akryl, polyester.


Jakker er i èn størrelse. En tredjedel av alle over år har katarakt.

Den eneste form for behandling av grå stær er operasjon. Operasjonen er enkel og tar vanligvis bare 5-minutter. En lang strikkejakke passer veldig fint over en topp og et par jeans eller en kjole for å gi deg en mer hverdagslig stil. Det er bare din egen kreativitet som kan sette grenser for hvor langt du kan gå. Velg mellom glamorøse cardigans i sort, kombinert med en pen bukse i hvitt.


Miks og match med en grå cardigan, sammen med din favorittrøye under. På forsiden, med rund hals, moderne, vide ermer og glidelås. En elegant jakke i tirolerstil med.


Velkommen til DROPS Design! Stort utvalg av strikkejakker med attitude. Her finner du mer enn 120. Se flere klær i vår webshop. Kun 1–virkedagers leveringstid.


Gjør deg klar for kaldere vær med en ny cardigan. Sesongens koseligste musthave.

Utforsk det store utvalget av cardigans fra VERO MODA og tilføy noen nye favoritter til garderoben. Gjør basisgarderoben komplett med en sort cardigan eller en feminin og elegant grå cardigan. Begge er perfekte supplementer til enhver jentes garderobe. Noen opplever at de ser bedre når lyset ikke er for sterkt.


MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg