fredag 24. august 2018

Drygolin oljebeis

På utkikk etter oljebeis? Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot. Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet. Tilsatt sopphindrende midler. Kan også brukes som toppstrøk på stål og andre metaller. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende.


Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets egen skjønnhet. Tenk helhetlig og bruk fargevalget aktivt for å skape den stilen og atmosfæren du ønsker. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende.

En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk. Værbestandig oljedekkbeis for utvendig treverk.


Gjør at treverket får en avdempet trestruktur. Vi selger kun hvit maling på nett. Trebitt oljebeis hvit liter. Drygolin Pluss eksteriør oljemaling hvit liter. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller.

Jotun - Trebitt Oljebeis L. Oljemaling behøver imidlertid ikke å være annenrangs. Først og fremst har den veldig gode egenskaper mot vann og temperatursvingninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg