torsdag 16. august 2018

Lene bjerre glass

I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Lene Bjerre - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Finn dine favoritter hos Ellos nå! Over 7kjente merkevarer til gode priser.

Velkommen allerede i dag! Se vårt store utvalg her. Vin og Champagne glass. Christmas is magical. Skap den perfekte borddekkingen med dette slipte snapseglasse.


Dette vinglasset er prikken over i´en på bordet ditt. Selskapet er fortsatt trofast til sin opprinnelse, produktutvalget er bredere med et spekter av vakre produkter som fyller hjemmet ditt med en rural og romantisk stemning for å skape en unik skandinavisk personlig atmosfære i hjemmet ditt. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge.

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Gratis frakt og levering innen dager! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Tannglasset har et nydelig vaffelmønster kombinert med lekre detaljer i sølv. Det er produsert av glass og har mange detaljer som gir et eksklusivt utseende. Rødvinsglasset inngår i serien. Varemerket kombinerer design og trender med tradisjon. For eksempel lys, veggur, voksduker eller de populære såpedispenserne for en stilfull.


I butikken vår som ligger i Heimdal sentrum litt sør for Trondheim jobber vi sammen med lidenskap for klær og interiør. Telysholderen er designet med en fin sølvbrosje med logo og måler H9xØcm. Denne telysholderen gir et utrolig vakkert lys fordi den er malt spettete, slik at lyset trenger igjennom i forskjellig grad rundt om i telysholderen. LENE BJERRE ESTHER GLASS LILLA. Først blåser man en innvendig boble som utgjør basisen, og deretter blåser man glasset til dets endelige form.


Glasset er allerede farget. Resultatet blir et glass i to lag.

Nettbutikk og fysisk butikk med klær og interiør - Rask levering! Hentes på Majorstua (Bogstadveien). Prøv FINN levert, fra kr 75.


With a history of merging artisan tradition with design trends, the result is always beautiful products, at one with nature, however functional, with a quality that runs through the product range. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Utviklet av Susoft AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg