torsdag 30. august 2018

Lady matt maling

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. LADY Pure Color Veggmaling.


Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling , Vegg, Vegg, Innendørs,.

En utfordring med matt maling , er at det kan være vanskelig å fjerne søl og flekker fra veggen. De matte veggene har nemlig en tendens til å bli blankpolerte der hvor du har prøvd å vaske. Kjøp på nett eller i butikk. Matte vegger er vakre på en egen måte.


Med stort hell vil jeg si. Lyset som faller på en slik vegg faller mykt og får meg til å tenke på råsilke, sanddyner og ferskenskall. Matt mot matt gir et sobert inntrykk.


Tips til bruk av ulike glansgrader. Mattere maling gir mindre gjenskinn og man får et lunere, mykere uttrykk.

Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys. Core Shell teknologi, der kjernen har høyere smeltepunkt enn skallet, sørger for at man etter 2-uker oppnår en meget har vaskbar og ripefast overflate.


Baronesse Matt kan også benyttes i tak der man ønsker en vaskbar flate. Ulike typer maling har ulike egenskaper. En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad. Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren.


Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Stue og soverom er rom hvor du oppholder deg mye. Her vil jeg som regel anbefale en matt maling på veggene, da det ofte ser penest ut.


Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge.


Den suverene flyten gir panel, listverk, møbler, dører og vinduskarmer en jevn og vakker overflate. Matt har vært på moten den siste tiden og den gir en behagelig overflate som ikke reflekterer like mye lys som en blank variant. Unik matt eksklusiv finish til tre og panel.

Lady Wonderwall Silkematt. Suveren utflyt gir en jevn og vakker overflate. Ekstremt slitesterk slik at det holder seg vakkert lenge. Vi selger kun hvit maling på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg