tirsdag 21. august 2018

Plantekasse med espalier

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beste Priser På Med-espalier. Pynt hagen og terrassen med espalier og plantekasser for en hyggelig stemning. Espalier og plantekasser.


Hos BAUHAUS har vi et ganske bredt sortiment av espalier og plantekasser som er perfekte til å skape en innbydende hage eller terrasse.

Smart plantekasse med espalier , som både er praktisk og samtidig ser flott ut på terrassen. Denne plantekassen av tre, med innebygd espalier , blir midtpunktet i hagen eller på terrassen. Stilrent og stabilt espalier i svart metall. Passer til Cultura plantekasse.


Festes til veggen, festeanordning følger med. Kan også brukes separat. I mars startet Handyman med årets første prosjekt, plantekasse og espalier på terassen.


Og slik såg det ut da snøen så vidt hadde smelta og det var klart for å starte jobben.

Vi brukte impregnerte stændere, (40x60)cm. Vår plantekasse er 300cm lang. Denne praktiske blomsterkassen med benk og espalier vil legge til et preg av naturlig sjarm til hagen, gårdsplassen eller bakgården. Utformet i heltre akasie og behandlet med naturlig olje, har vår blomsterkasse en solid ramme og er slitesterk, lett å vedlikeholde og værbestandig. Vi har produkter som egner seg til både innendørs.


Selve plantekassen er stor og rummelig, og den har derfor god plads til mange grønne, fine planter og blomster. Bredt utvalg av potter og krukker til innebruk og utebruk. Handle enkelt på nett - hent i butikk.


Den integrerte espalieren skaper en nydelig, dekorativ effekt når de er dekket av vakre klatreplanter. Materialene er henholdsvis galvanisert jern og råjern, som etter en tid vil få en pen rusten overflate. Modulene settes sammen med hjelp av et patentert montasjegrep. Det gjør det mulig å sette sammen plantekasser på utallige måter med kun få elementer.


Selve plantekummen er lavet i varmgalvaniseret stål. Udsmyk din have og terrasse med espalier for en hyggelig stemning. Plantekasse med espalier.


Vores produkter er af høj kvalitet og føres til lave priser, så handler du hos os, gør du helt sikkert en god handel.

Klematis er perfekte klatreplanter. De blomstrer rikt og vakkert, og tar ikke overhånd slik en del andre klatreplanter gjør. De kan også plantes i en stor plantekasse. I forbindelse med vårt ekstrem forvandling-prosjekt i hagen i sommer, fikk vi anleggsgartnerne til å lage en stor plantekasse med espalier som ble satt på terrassen. Bygg ditt eget espalier.


Når du går i gang med å bygge ditt eget espalier , er det mange måter å gripe det an på. Du kan for eksempel velge å bygge espalier i tre eller i metall. Du kan velge å bygge det med en flat overkant eller å gi espalieret en bue i toppen. Derfor har vi hos Gjør Det Selv samlet våre beste byggeveiledninger.


Det ser flot u når de grønne planter snor sig op af vægge eller et hegn. Der er også mange fordele ved at plante espalier. Særligt i den lille have, kan du let få plads til flere planter, ved at plante opad.


Du kan også indrette din have i forskellige rum med espalier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg