onsdag 15. august 2018

Owatrol pris

En komplett serie dedikert til innendørs og utendørs dekor. Produkter til Industri produksjon. Dette sortimentet tilbyr produkter for beskyttelse og overflatebehandling av treverk, så vel som beskyttende behandling av andre. Rust er ingen hindring.


Owatrol olje liter.

Penetrerer ektremt godt. Les tester og omtaler før du kjøper. Fargeløs, penetrerende og isolerende rustbeskyttende olje. Stopper rust og beskytter mot videre rustdannelse. En allsidig og sterkt penetrerende olje som kan brukes både som rustbeskyttelse og som malingstilsetning.


Ved bruk alene gir den en hard fleksibel finish som driver ut all fuktighet og luft fra rustent metall og stopper videre rustutvikling. Ved bruk på treverk fyller den opp treets porer og forhindrer avflassing av maling.

OWATROL Viser produkter. Spesialutviklet tilsetning til bruk med vannbaserte malinger. Nettlager Selges ikke fra nettlager. Forenkler påføringen og minimerer penselstriper og rullemerker. En gjennomsiktig olje med silkematt finish.


Bevarer treverkets struktur og er perfekt å bruke til grunning. Nordamerika med sterk ekspertise på rust og fra Skandinavia med ekspertise på treverk og beskyttelse av miljøet i havet. Basert på denne kunnskapen har de skapt produkter som kan hjelpe deg med å beskytte ditt treverk og med rustbeskyttelse på utsatte steder. Malingen tillater at man går tilbake og etterstryker ved behov.


Tørketiden påvirkes kun marginalt. Strykes direkte på rust, fortrenger fuktighet, stopper videre rustdannelse. Kan blandes med alle typer lakk og beis som kan tynnes med White Spirit.


Jeg svarer så fort jeg får anledning. Når du skal male tak og vegger i et rom er det noen ting du må tenke på. Her gir vi deg noen smarte tips om forarbeidet, malingsteknikk.


Sjekk priser på olje owatrol.

Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp olje owatrol billig i nettbutikkene. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.


Oljen gir en langsiktig beskyttelse og forsterker treets naturlig utseende. Gir en dyp gyllen glans. Brukes over vannlinjen, inne og ute.


Påføres oljen Dover treverk som er mettet med D så sprekker det ikke og flasser ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg