fredag 24. august 2018

Drage leke

Det er bare en helt fantastisk måte å være utendørs på en vindig dag, sammen med ditt barn. Kjøper du en stor drage med styresnorer, kan du også la ditt barn få erfaring med vindens energi og vindretningens betydning for dragens himmelflukt. Dragen blir i dag brukt vesentlig til lek og underholdning.


For deg med høytflyvende planer! Selges i assorterte farger. Robo alive dragen fra Zuru beveger seg og høres ut som en ekte drage !

Dragen går rundt på gulvet imens de skumle øyenen lyser opp. Dragen åpner også munnen og kommer med noen dinosaur brøl. Når dragen åpner munnen vil det lyse rødt inni munnen akkurat som flammer. En virkelig god pris på en attraktiv drage i super god kvalitet.


Det å fly drage er en klassisk aktivitet man bedriver i parken, like morsomt uansett hvor gammel du er eller føler deg. En fallskjermdrage er en flyvende drage som, istedenfor den klassiske konstruksjonen med pinner, har et mer fallskjermlignende design som holder den flygende. Kjenn heten med den kule ZURU Robo Alive - rød drage.


Hør den brøle og pass deg for dens dødelige bitt.

Denne dragen har et realistisk design, avanserte robotiske egenskaper som gir muligheten til livlige bevegelser og fantastiske lydeffekter. Disse skal ikke være stramme. Der snorene møtes, ca midt under dragen , fester du den lange snoren du skal holde i når du flyr dragen.


Denne snurrer du rundt en bit med papp slik at du har noe å holde i når du skal fly dragen din. Til slutt lager du en hale av hyssing der du fester noen biter av plasten eller papiret du brukte til å lage. Sammenlign tilbud på Leker leke drage i kategorien Leker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Leker ved hjelp av vår tjeneste. Kjøp Leker leke drage på Kelkoo. Til dragen trenger du en plastpose eller søppelsekk, vanlig teip, sugerør og 5-meter tynn snor.


Dragen på denne siden er liten og enkel, den egner seg best i moderat vind. Til gjengjeld er den svært lett å lage og koster så og si ingen ting, alle matrialene finner du sansyneligvis hjemme. Vi har mange morsomme drager med flotte motiver og fantasirike designs. Dragen er en klassisk leke det virkelig er vanskelig å gå lei!


Finn den som passer til ditt barn! Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek.


Product was successfully added to your shopping cart.

Köpte denna draken i USA, tror ögonen lyser på den också. De bruker lette og raske drager som kan manøvreres fra bakken. Det er om å gjøre å kutte linene til motstandernes drager til man er ensom herre i luften. For å lage disse krigerdragene fester man små kniver på dragen , eller smører deler av linen inn med lim og knust glass.


Hvem vil vel ikke ha en drage om bestevenn? Dette er en kjempestor grønn kosete drage med glitrende vinger, horn og hale. Dessuten skal de være lette å ta på og av. Hos Lekmer finner du alle typer barnesko for forskjellige årstider!


Barnesko – se hele utvalget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg