fredag 31. august 2018

Jotun trebitt fargekart

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT -produktene være noe for deg! TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket. TREBITT Oljebeis gir en transparent behandling som fremhever nyansene i treet og gir dybde til fargeopplevelsen. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Løsningen administreres av Bk Logistikk AS i samarbeid med.

Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Bestill blant våre fargekart. Velg en farge som harmornerer med huset og omgivelsene. Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen. TREBITT Terrassebeisfjerner Ny, forbedret – enda mer effektiv!


Styr unna Kraftvask, eller egne blandinger som f. Skal du kun vedlikeholde med en vask, benytter du Jotun 2-i-Husvask og Soppfjerner. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom.


Dette er en svært populær mørkere grå tone. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre.


Moderne og stilren arkitektur forsterkes ved bruk av diskret, grå nyanser. Et transparent utseende passer godt inn i det skandinaviske, åpne landskapet.

Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket, så du kan beholde det vakre utseendet over tid. For å sikre vedheft bør blanke flater mattes ned med Jotun Kraftvask eller evt.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Vårt store fargeutvalg gjør at du kan få det akkurat slik du selv vil.


Husk at du finner våre bestselgende farger ferdig blandet hos din fargehandler. Finn inspirasjon i Jotuns fargekart , se årets farger og trender og få gode tips til farger og kombinasjoner - og se hvordan du får det vakreste resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg