onsdag 15. august 2018

Folie frostet glass

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Viktig: Frostet folie gir beskyttelse mot innsyn både dag og natt. Når det er lys på et rom om natten så kan man se antydning til personer og innredningen fra utsiden.


Totalt beskyttelse mot innsyn kan man dessverre ikke oppnå, verken med frostet folie eller frostet glass. Velg Lengde og antal, så sender vi til deg. Kvaliteten av folien er den samme, men pga.

Frostet Folie til Vindu (Selvklebende) Sandblåst look til vinduet brukes ofte til å blende vinduer og lignende av hvor du ikke vil at folk skal se inn, men vil fortsatt ha lys inn. Folien vil fremstå like tett fra begge sider. Dette er en valset folie.


De er rimelige, allsidige og stilige. Frostet folie ser omtrent ut som sandblåst glass og kan kombineres med dekorasjon, mønstre, print, eller en sammensatt kombinasjon av disse. Folie med print eller mønster kan brukes både som skjerming og dekorasjon, og forbedrer følelsen av åpenhet i innestengte lokaler.


Frostet eller dusted folie gir et delikat uttrykk og slipper lyset inn uten å gi innsyn. Det er idéelt der det er arbeidsplasser innenfor vinduer på gateplan. Man kan også printe på frostet folie , og dette gir et ganske dust, men lekkert resultat.

Laminert glass kan leveres med ulike typer folier, print, vanceva folie. Solskjerming og innsynsbeskyttelse integrert i glass. SmartGlass skrus raskt og enkelt av og på ved hjelp av bryter eller sensor. Leveres i to hovedvarianter: SmartFilm til eksisterende glass og SmartGlass - glassruter med ferdig integrert SmartFilm.


Ingen bevegelige deler. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Frostet folie benyttes gjerne på innglasset møterom eller vinduer til rom man ikke ønsker innsyn til, enten den dekker hele vindusflaten eller kun i synshøyde. Som regel tenker vi først og fremst på funksjon og behov, men det er også viktig å finne en balanse mellom dette og et estetisk uttrykk som passer til omgivelsene med minimal sjenanse. Mindre innsyn med frostet folie. For å heve inntrykket ytterligere, kombinerer vi i Konsis ofte kreativ utskjæring og print på frostet folie. Om du har et bad med helt rene glassvegger, men gjerne vil skjerme for noe innsyn kan vi anbefale en av våre frostede design.


En frostet folie får du både i heldekkende, men også i ulike mønster som bølger, striper og snøkrystaller. Stort sett brukes etset glass i dag (satinato), men vi utfører også sandblåsing. Vi sandblåser motiv på glasset om det skulle være ønskelig.


Her ligger det en sandblåst folie mellom lagsglass. Vi har også laminert opalglass på lager.

Statisk folie kan være greit å bruke om budksapet skal henge i en kort periode. Våre statiske folier finnes både i hvit og transparent og egner seg best på helt glatte flater, som f. Forside Dør og vindu Frostet glass (film eller spray?) ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg