torsdag 9. august 2018

Hybridmaling

Blander du akrylmalingens smidighet og oljemalingens evne til å holde treverk tørt, da får du de nye vanntynnbare hybridmaling ene. Hybridmaling er det beste fra akryl og alkyd i én og samme boks. Den består av en blanding mellom alkyder og akryler, og kombinerer de beste egenskapene fra bindemiddeltypene. Alkydbindemidlene bidrar med god beskyttelse mot fuktinntrenging og gir en fin glans, mens akrylen gir værbestandighet, god farge- og glansholdbarhet, samt gode påføringsegenskaper.


Når du skal male huset gjelder det å velge riktig maling.

En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. Alt malt med Drywood. Vi var litt i tvil om å bytte over til hybridmaling , men ser nå at det var lurt, blankt og fint og veldig hvitt, slik vi liker det og så slipper vi gulning! Akrylen gir værbestandighet, god farge- og glansholdbarhet og gode påføringsegenskaper. I hovedsak er det bindemidlet som styrer malingens egenskaper, som holder den sammen, og som får den til å hefte til underlaget.


Det er også bindemidlet som gir malingens typebenevning: Akrylmaling, oljemaling eller hybridmaling , for eksempel. Her er en guide til de ulike malingstypene, som hjelper deg å finne en maling som møter dine krav.

Alternativ 4: Kjøpe Opus S som er Monters egen malingstype. Sliter med å finne informasjon om denne på nettet, men jeg tolker den til å være en hybridmaling med svært langt vedlikeholdsintervall. Pris på Monter nå (tilbudspris) er 9per 10-liter. Selve huset er altså tidligere malt, med unntak av to nye levegger og et terrasserekkverk. En ekstremt slitesterk og værbestandig hybridmaling , som gir ekstra god beskyttelse mot været i et tøft, nordisk klima.


Den er også meget farge- og glansstabil med høy glans. Malingen har gode tørkeegenskaper som gir mulighet for to strøk på en dag. Kan benyttes på nytt, gammelt, beiset, dekkbeiset og malt treverk. Bruker man den tradisjonelle oljemalingen kan den holde i flere år hvis den blir oppbevart riktig.


Kan leve enda lengre – Det er viktig at den blir oppbevart tørt, ikke for kaldt og uten tilgang til luft. Den vil forringes litt over tid. Ja for deg vil det være vannbasert som gjelder. Pass på å ikke få en hybridmaling , for den inneholder alkyd som er en tallolje.


TEC er en dekkende vannfortynnbar akrylmaling tilsatt polyuretanmodifisert alkyd. Produktet er beregnet for utvendige fasader og trekonstruksjoner der det ønskes. Sammenlign pris på maling.

Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Dekkende maling er fullpigmentert og vil derfor gi den beste beskyttelsen mot vær og vind og UV-strålenes nedbryting. Med godt forarbeid og et godt.


Dette produktet ble kalt DRYWOOD HVT og derfra DRYWOOD har sitt navn. Dette betyr at olje og vann er blandet sammen. Her finner du alle våre utendørsprodukter. Drygolin Ultimat, vår beste.


Vanntynnet hybridmaling med ekstremt lang holdbarhet. Med ny soppdreperteknologi som er spesielt effektiv mot skjemmende svertesopp. Glansen holder lenge. Holder seg ren lenger enn tradisjonell oljemaling.


Ypperlig til tre- og mur-fasader og tak. Betongtakstein anbefales grunnes med Solid betongolje først. Opus Ultradekk er en akrylforsterket vanntynnbar oljemaling til utendørs bruk.


Den er slitesterk og glansstabil, og gir god beskyttelse mot været i et tøft nordisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg